Ελλάδα

Γνωστός επιχειρηματίας με νυχτερινά μαγαζιά σε Αθήνα και Μύκονο ο 73χρονος που οδηγούσε ανάποδα στο κέντρο

Γνωστός επιχειρηματίας με νυχτερινά μαγαζιά σε Αθήνα και Μύκονο ο 73χρονος που οδηγούσε ανάποδα στο κέντρο

Πηγή Φωτογραφίας: PROTOTHEMA.GR/Διονύσης Θανάσουλας

73χρονος παραβίασε όλο τον ΚΟΚ οδηγώντας επικίνδυνα σε όλη την Αθήνα

Είναι καλοκαίρι του 1980 και στο νησί της Κω, ο 28χρονος Μ.Δ ανοίγει ένα μπαρ στην Κω, που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία.

Σαράντα τρία χρόνια μετά, στα 73 του χρόνια πλέον, θα γίνει ο βασικός πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό καταδίωξης για πάνω από μία ώρα, οδηγώντας ανάποδα για τουλάχιστον δεκαπέντε χιλιόμετρα σε κατάσταση μέθης.

Το 2005 ήταν ήδη ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Αθήνα, το οποίο άνοιξε το 1991 και έγινε αμέσως γνωστό στέκι επωνύμων και κοσμικών, ενώ οι ουρές έξω από την είσοδό του στην οδό Αμερικής, πέρναγαν την Βουκουρεστίου.

Ήταν τέτοια η επιτυχία του που ο Μ.Δ. άνοιξε καλοκαιρινό κλαμπ στο Πόρτο Ράφτη το 1995 ενώ «κατέβασε» το κλαμπ στην Μύκονο έξι χρόνια μετά, αρχικά μέσα στη Χώρα, πάντα με μεγάλη επιτυχία.

Το 2003 το κλαμπ μεταφέρεται στην Μύκονο ως beach bar-restaurant, σημειώνοντας αρχικά μεγάλη επιτυχία, αφού ήταν η νέα είσοδος στο νησί των ανέμων που άρχιζε να αλλάζει πρόσωπο.

Ο Μ.Δ. όπως γράφει το protothema είναι πλέον παντρεμένος με δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, ενώ βιώνει την πλήρη επιχειρηματική του άνθηση.

Η έφοδος και ο ξυλοδαρμός

Το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου του 2005 όμως τουλάχιστον 80 αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κάνουν κινηματογραφική έφοδο στο κλαμπ επί της οδού Αμερικής, μετά από πληροφορίες που είχαν λάβει ότι στο χώρο γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως χαπιών ecstasy και κοκαϊνης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έντεκα συνολικά άτομα, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι δύο πλέον ιδιοκτήτες του κλαμπ.

Η έφοδος συζητιόταν για μέρες στα επώνυμα στέκια της Αθήνας, όπως και οι Μ. Δ., που βρέθηκε στην δίνη ενός κυκλώνα, ο οποίος κράτησε αρκετά, τσαλακώνοντας την μέχρι τότε εικόνα του.

Πέρασαν εφτά χρόνια μέχρι να το όνομά του να επανέλθει στην επικαιρότητα, όχι για τις συχνές κοσμικές εμφανίσεις του, οι οποίες δεν έχουν σταματήσει.

Αυτή την φορά η είδηση αφορούσε τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από ένα γνωστό ξενυχτάδικο της Μυκόνου, όπου είχε καταλήξει ο Μ.Δ. μετά από νυχτερινή έξοδο.

Εντοπίστηκε λίγο αργότερα από κατοίκους του νησιού και τουρίστες που τον είδαν αιμόφυρτο και πεσμένο έξω από το ζαχαροπλαστείο «Gelato» και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στην Αθήνα, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική μονάδα ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

H τρελή κούρσα

Την Τρίτη το πρωί λίγο μετά της έξι, που έχει αποσυρθεί πλέον και τα μαγαζιά του σε Αθήνα, Μύκονο και Πάρο έχουν αναλάβει τα παιδιά του, παραβίασε σε κατάσταση μέθης την διπλή διαχωριστική λωρίδα στην Λεωφόρο Αμαλίας.

Άρχισε να κινείται αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πανεπιστημίου και όταν οι αστυνομικοί του υπέδειξαν να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να παραβιάζει κόκκινα φανάρια το ένα μετά το άλλο.

Αστυνομικά πληρώματα επιστρατεύθηκαν προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο τροχαίο και τραυματισμός πεζών και τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στις οχτώ παρά τέταρτο το πρωί.

Ο Δ.Μ. με την τρελή κούρσα του παραβίασε 17 κόκκινα φανάρια, μπήκε 2 φορές αντίθετα σε μονόδρομο, παραβίασε διπλή διαχωριστική λωρίδα και μετά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Του επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 12.560 ευρώ, αφαιρέθηκε η άδεια ικανότητας οδήγησης για τρία χρόνια, όπως αφαιρέθηκαν επίσης η άδεια του οχήματος και οι πινακίδες για ένα χρόνο και δύο μήνες. Ο ίδιος όταν συνήλθε φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται τίποτε από όσα είχαν λάβει χώρα πριν από μιάμιση ώρα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments