Ελλάδα

Αράχωβα: Το μοιραίο λάθος του δολοφόνου του Όλιβερ που πήγε να τους ξεγελάσει όλους

Αράχωβα: Το μοιραίο λάθος του δολοφόνου του Όλιβερ που πήγε να τους ξεγελάσει όλους

Πηγή Φωτογραφίας: INSTANEWS.GR

Έρχονται συλλήψεις;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του σκύλου ράτσας χάσκι την Αράχωβα.

Ο θάνατος του Όλιβερ έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και φιλόζωοι πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στον δημοφιλή χειμερινό προορισμό με αίτημα τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο Όλιβερ μεταφέρθηκε από τον κηδεμόνα του σε κακή κατάσταση στην κτηνίατρο Κλεονίκη Τόλα η οποία τον εγχείρησε και έβγαλε φωτογραφίες από τα φρικτά τραύματά του. Η κ. Τόλα εξαρχής μίλησε για κακοποίηση από άνθρωπο και παρά τις προσπάθειές της ο Όλιβερ έπαθε ανακοπή.

Έκτοτε έχουν ακουστεί πολλά για την υπόθεση και κτηνίατροι διαφωνούν ακόμα και για την αιτία θανάτου με αυτούς της περιφέρειας να έχουν γράψει πως το χάσκι δεν άντεξε λόγω τραυμάτων από επίθεση αγέλης σκύλων ή λύκων.

Η υπόθεση του Όλιβερ έχει ξεσηκώσει, έκτοτε, θύελλα αντιδράσεων με τις υπόνοιες για συγκάλυψη ολοένα και να φουντώνουν, δεδομένης και της δήλωσης υφυπουργού που υποστήριξε ότι το όνομα της Αράχωβας θα καθαρίσει.

Το μοιραίο λάθος του δολοφόνου

Όσα και αν έχουν γραφτεί, όσα και αν έχουν ειπωθεί, φαίνεται πως ο Όλιβερ κακοποιήθηκε βάναυσα από άνθρωπο. Και μάλιστα δεν αποκλείεται οι Αρχές να διέρρευσαν σκόπιμα πως υπάρχουν στοιχεία για αγέλη προκειμένου ο κακοποιητής να… χαλαρώσει. Μάλιστα, φαίνεται πως το κατάφεραν και ο άνθρωπος που σκότωσε το χάσκι πίστεψε πως δεν προσανατολίζονται σε αυτόν με αποτέλεσμα να καταφέρουν οι αστυνομικοί να δέσουν την υπόθεση. Και αυτό ήταν το λάθος του δολοφόνου…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments