Ζώδια

Το Αποκορύφωμα Όλων Όσων Περιμένουμε 21/12-20/01

Το Αποκορύφωμα Όλων Όσων Περιμένουμε 21/12-20/01

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Στο τελευταίο τεταρτημόριο του ζωδιακού κύκλου, φτάνουμε τώρα στον Αιγόκερω τη Θαλασσινή Κατσίκα. Ως το τελευταίο ζώδιο της γης στον τροχό, ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα όλων όσων εργαζόμαστε από την εαρινή ισημερία.

Είναι καιρός να αναθεωρήσετε, να κάνετε τροποποιήσεις και μετά να προχωρήσετε με περισσότερη εστίαση και σαφήνεια.

Αιγόκεροι, όσον αφορά τα άπιαστα υψηλά στάνταρ σας: χαλαρώστε. Απελευθερωθείτε από τα δικά σας κολλήματα και δεσμεύσεις. Σιωπήστε τον εσωτερικό κριτικό. Σταμάτα να αγχώνεσαι τόσο πολύ.

Η εποχή του Αιγόκερω συμπίπτει με κάθε είδους διακοπές και παραδόσεις σε όλο τον κόσμο. Το πιο εμβληματικό είναι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Αυτό είναι τελικά το ντεμπούτο του Αιγόκερω. Σκεφτείτε τι σημαίνει, το γεγονός ότι ο Αιγόκερως φτάνει την πιο σκοτεινή νύχτα του χρόνου. Αυτό δεν είναι το σκοτάδι του Σκορπιού, ούτε το σκοτάδι του φθινοπώρου .

Αυτό το σκοτάδι δεν είναι σαγηνευτικό ή εκφοβιστικό. Η γη κοιμάται. Το φως γλιστράει μέσα από τα δάχτυλά μας, το κρύο περνάει. Πόσο απίστευτο που ο ύπνος και η ησυχία έχουν τόση δύναμη. Αυτή είναι η φύση του Αιγόκερω που μοιάζει με σπόρο, που δονείται από ζωή ακόμα και όταν βρίσκεται βαθιά σε χειμερία νάρκη.

Ο τράγος της θάλασσας κινείται με μία από τις δύο ταχύτητες: παράνοια ή απόλυτη ακινησία. Εάν έχετε πολλή γήινη ενέργεια στον χάρτη σας, η υπέρβαση της αδράνειας είναι σχεδόν αδύνατη αυτή την εποχή του χρόνου. Παρακαλώ κοιμηθείτε. Περάστε χρόνο στον ήλιο, αν μπορείτε να βρείτε. Αισθάνεστε κατάθλιψη ή απογοήτευση;

Προσθέστε τζίντζερ, εσπεριδοειδή, κανέλα, καυτά τσίλι και άλλα μπαχαρικά στη διατροφή σας. Αυτά θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ενέργειά σας ψηλά. Κάντε ζεστά μπάνια. Πάρε ένα βιβλίο. Όλη η δημιουργική δουλειά ενθαρρύνεται συνήθως, αλλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι να δημιουργείς όταν δεν έχεις έμπνευση.

Ο Αιγόκερως συνδέεται με πτυχές της ζωής, όπως η δουλειά και η επιχείρηση, αλλά η πιο σημαντική δουλειά που κάνει ο Αιγόκερως είναι να επαναφέρει το φως. Ο Αιγόκερως είναι τόσο συγκεντρωμένος που δεν παρατηρεί καν το φως που επιστρέφει από το ίδιο του το χέρι, απλά συνεχίζει να ξεφεύγει με εντυπωσιακή δύναμη.

22 Δεκεμβρίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω. Σε κανονικούς καιρούς μια σύνοδος μεταξύ Ήλιου και Ερμή είναι κάτι υπέροχο. Σε ανάδρομους χρόνους, απλώς αυξάνει τη δυσλειτουργία. Μεγάλες εσωτερικές συγκρούσεις βγαίνουν στην επιφάνεια. Σταματάμε για να ρωτήσουμε… τι κάνω με τη ζωή μου; Λάβετε προφυλάξεις για να μειώσετε το άγχος/στρες.

26 Δεκεμβρίου: Πανσέληνος στον Καρκίνο

27 Δεκεμβρίου: Τρίγωνο Ήλιου Ανάδρομου Δία στον Ταύρο (ο Ανάδρομος Δίας τελειώνει στις 30 Δεκεμβρίου). Καλή ροή ενέργειας, χαρούμενες δονήσεις. Σύνδεση γείωσης. Αφθονία. Προχωρώντας στα προβλήματα αργά και σίγουρα.

1 Ιανουαρίου: Ευτυχισμένο το νέο έτος 2024 + τελευταία ημέρα του Ανάδρομου Ερμή!!! 3 Ιανουαρίου: Τέταρτη Σελήνη στον Ζυγό

9 Ιανουαρίου: Ήλιος τρίγωνο Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο. Ζεστό και χαρούμενο. κοινωνικές δονήσεις? ευχάριστα απροσδόκητο.

11 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

17 Ιανουαρίου: Τέταρτο Σελήνης στον Κριό

20 Ιανουαρίου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω + 1η ημέρα της εποχής του Υδροχόου + Ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο.

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα από μόνη της είναι πολύ έντονη σε φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αναγέννηση νου/σώματος/πνεύματος. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ. Ο Υδροχόος έρχεται καυτός.

Στο χειμερινό ηλιοστάσιο, αφιερώστε μια στιγμή να κοιτάξετε ψηλά στον ουρανό και να καλωσορίσετε την επιστροφή του φωτός .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments