Lifestyle

Γιάννης Πάριος: Ανατριχιάσαμε με τον τρόπο που αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά

Γιάννης Πάριος: Ανατριχιάσαμε με τον τρόπο που αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Giannis Parios

Τα συγκινητικά λόγια και η αφιέρωση

Πένθος σκόρπισε στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, με τους τραγουδιστές, ένας προς έναν να τον αποχαιρετούν, πάνω στις πίστες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Parios (@giannisparios_official)

Ένας εξ΄αυτών είναι και ο τεράστιος Γιάννης Πάριος, ο οποίος σε μία από τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο μία από τις ιστορίες του με τον Βασίλη Καρρά και στη συνέχεια, τραγούδησε το «Αδιέξοδο».

Ένα κομμάτι που είχε γράψειο αείμνηστος Βασίλης Καρράς, και είχε ερμηνεύσει ο Πάριος με τη Δέσποινα Βανδή, όταν εκείνη ήταν στο ξεκίνημά της.

«Ήμουν μέσα στο στούντιο και τραγούδαγα στο ένα εγώ, στο δύο η Βανδή, η Βανδή μόλις ξεκίναγε ήταν ένα τραγούδι του αείμνηστου, του καλού παιδιού, του σπουδαίου τραγουδιστή του Βασίλη Καρρά. Στο τραγούδι είχε κάνει λάθος ο μαέστρος και έρχεται ο Μάτσας και μου λέει “είναι καινούργια τραγουδίστρια βοήθησέ την” και μπαίνω μέσα ακούω το τραγούδι…», είπε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πάριος.

«Σαν τραγουδιστές θα μας κρίνει η ιστορία, αλλά σαν άνθρωπο μπορούμε να τον κρίνουμε ήταν αληθινός», πρόσθεσε και στη συνέχεια ζήτησε από το κοινό να τραγουδήσουν μαζί.

Στο τέλος, ο Γιάννης Πάριος φώναξε «καλό παράδεισο», με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments