Lifestyle

Ετεοκλής Παύλου: «Πριν γνωρίσω την Ελένη έκανα πρωτοχρονιά μόνος σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα»

Ετεοκλής Παύλου: «Πριν γνωρίσω την Ελένη έκανα πρωτοχρονιά μόνος σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/FthisGR

Ετεοκλής Παύλου: «Στο Μικρολίμανο, εκεί όπου έκανα κανόε καγιάκ και δεν υπήρχε άνθρωπος»

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για τις γιορτές σε δηλώσεις του και θυμήθηκε και την πιο δύσκολη Πρωτοχρονιά που έκανε, παλιότερα, μόνος του.

Όπως είπε στην εκπομπή «Γεια σου»: «Για να μην πω ότι κάθε χρόνο τρώω 60 μελομακάρονα και δεν μπορώ να κουνηθώ, θα πω κάτι άλλο. Πριν από την Ελένη και το παιδί μας, είχα κάνει μια Πρωτοχρονιά μόνος μου τελείως. Τελείως μόνος, παιδιά. Σε έναν αθλητικό σύλλογο όπου ήμουν χωρίς ρεύμα, χωρίς τίποτα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

Συνέχισε, λέγοντας: «Ήμουν εντελώς μόνος μου. Δεν υπήρχε άνθρωπος και δεν υπήρχε ούτε ρεύμα, τίποτα. Σε ένα υπόγειο στο Μικρολίμανο, εκεί όπου έκανα κανόε καγιάκ. Δεν ήθελα να χάσω την προπόνηση μου, ήμουν 17 – 18 χρονών, λίγο πριν από το παγκόσμιο ετοιμαζόμουν και δώδεκα η ώρα το βράδυ ήταν η τρίτη μου προπόνηση και ήθελα να μπει έτσι ο νέος χρόνος. Με αθλητική διάθεση, σκεφτόμουν, για να μου πάει και αθλητικά η χρονιά».

Τέλος, ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Με αφορμή όλα αυτά που ζούμε, η ευχή μου δεν μπορεί να είναι άλλη από την υγεία και την ειρήνη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα είναι για όλους σε αυτή τη ζωή, να μην το ξεχνάμε και να εκτιμάμε αυτά που έχουμε».

Όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου στον αέρα του Star «13 Οκτωβρίου 2013 είχε γίνει το συμβάν αυτό και δεν την έχω ως μέρα που θέλω να θυμάμαι πάντα. Είναι πολλές φορές είναι από αυτά που σου βγαίνουν από μόνα τους. Να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο. Ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δε μπορούν να τη ζήσουν. Γιατί η χειρότερή σας μέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ.

Πολλές οι αναμνήσεις… Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν το φανταζόμουν ποτέ, ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυσκολία και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δύο δουλειές», είπε τότε η Ελένη Χατζίδου, με εκείνον να τονίζει ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι στο χέρι του καθένα πως θα διαχειριστεί τα πράγματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments