Lifestyle

Απαράδεκτα σχόλια για την λατρεμένη κορούλα της Ζαμπέτογλου – Νόμιζαν είναι από την Παλαιστίνη

Απαράδεκτα σχόλια για την λατρεμένη κορούλα της Ζαμπέτογλου – Νόμιζαν είναι από την Παλαιστίνη

Πηγή Φωτογραφίας: TWITTER/ @h_doukas

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η κορούλα της Ζαμπέτογλου εμφανίστηκε στο πλευρό του δήμαρχου Αθηναίων και δέχτηκε αρνητικά σχόλια λόγω του χρωματός της - «Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά…»

Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, Σοφία Γαλακτερού βρέθηκε δίπλα στη μητέρα της την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος όσο εκείνη παρουσίαζε την συναυλία, την οποία ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους και η έναρξη του 2024. Η μικρή, μάλιστα, φωτογραφήθηκε και δίπλα στον νέο Δήμαρχο Αθηνών, Χάρη Δούκα.

Τα σχόλια για την τελετή ήταν πολλά και μάλιστα γράφτηκε πως η νεαρή είναι προσφυγόπουλο και κάποιοι χρήστες γέμισαν οργή διότι θεωρήθηκε πως αυτό ήταν ένας συμβολισμός και πως πλέον δεν θα υπάρχει χώρος για Έλληνες σε αυτές τις γιορτές.

«Το μήνυμα είναι σαφές. Η Αθήνα ανήκει στους λάθρο. Εσείς γηγενείς δεν θα τολμάτε πια να πατήσετε στις εκδηλώσεις που πληρώνετε με το αίμα σας. Όλα για τους λαθρομουσλιμια γίνονται. Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά να ευχηθεί στο ακροατήριο Χαμάς καλή χρονιά. Ελληνόπουλο δεν υπήρχε, γιατί τα πάντα είναι συμβολισμός», έγραφε χαρακτηριστικά ένα μήνυμα.

Το θέμα χολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια τόνισε αγανακτισμένη «Δεν έχω δει πιο ρατσιστικά σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, που εμφανίστηκε στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων στην αλλαγή χρονιάς στο Σύνταγμα. Ντροπή σε όλους πραγματικά. Είδα μια φανταστική εικόνα, ένα πολύ χαρούμενο κοριτσάκι, επέλεξε η Νάνσυ να πάρει την κορούλα της μαζί. Και εγώ θα το έκανα, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να έχω παιδάκι. Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αυτό το χαρούμενο κοριτσάκι και πάνε και γράφουν αρνητικά σχόλια;» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο