Lifestyle

Αποκλειστικό – Ποιοι celebrities πετάνε για Άγιο Δομίνικο; [VID]

Αποκλειστικό – Ποιοι celebrities πετάνε για Άγιο Δομίνικο; [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Survivor Greece

Αναχώρησαν οι παίκτες του Survivor - Εννοείται η κορυφαία Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται ανάμεσα...

Η Κατερίνα Δαλάκα επιστρέφει στο Survivor 2024 όχι για δεύτερη, ούτε για τρίτη αλλά για… τέταρτη φορά! Η γνωστή αθλήτρια, η οποία πέρσι αποβλήθηκε από το Survivor All Star, αποφάσισε να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο και να διεκδικήσει μια ακόμη νίκη του παιχνιδιού επιβίωσης.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο και ταξιδέψει με τους συμπαίκτες της, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time» και στον Νίκο Παρτσώλη, τονίζοντας πως η περσινή συμμετοχή της άφησε πικρία.

«Επιστρέφω στο Survivor και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η περσινή συμμετοχή μου άφησε σίγουρα μια απογοήτευση και μια πίκρα. Ήταν άδικο όλο αυτό που έχει γίνει. Κοιτάμε μπροστά, ήταν κάτι που μένει πίσω. Γνωρίζομαι προσωπικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαρία Αντωνά, τα υπόλοιπα παιδιά θα τα γνωρίσω στην πορεία» είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Για το ριάλιτι επιβίωσης αναχώρησαν δέκα Διάσημοι και είναι οι εξής: Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια.

Να σας θυμίσουμε ότι στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε αποκαλύψει τις αλλαγές που έρχονται στο survivor 2024: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

Δείτε τους στο αεροδρόμιο και τις δηλώσεις που έκαναν αποκλειστικά στην κάμερα του Happy Day

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments