Lifestyle

Η Φαίη δοκίμασε το γλυκό του Σκαρμούτσου και το έφτυσε: «Δεν μ’ αρέσει»

Η Φαίη δοκίμασε το γλυκό του Σκαρμούτσου και το έφτυσε: «Δεν μ’ αρέσει»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ SKAI TV / Show Fay’s Time

«Είναι ανάγκη να το πεις στην τηλεόραση ότι δεν σ αρέσει το γλυκό. Κάνε ψέματα ότι σ' αρέσει», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη Φαίη.

Μιλφέιγ με μους λευκών τυριών και μαρμελάδα φράουλας έφτιαξε σήμερα στο Fay’s Time ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά, αφού η Φαίη Σκορδά του είπε πως δεν της αρέσει γιατί βρήκε αλμυρό το τυρί. Παρακάτω ακολούθησε μεταξύ τους ο εξής ξεκαρδιστικός διάλογος:

Φ.Σ.: Δεν μου αρέσει. Δεν μπορώ να φάω έτσι τα τυριά. Είναι εμπορικό; Δ.Σ.: Το κέρατό μου. Και πώς μπορείς να φας τα τυριά; Μίλα ελεύθερα. Καλά πήγε κι αυτό. Αγγελική μου (σ.σ. η αρχισυντάκτρια) να τη χαίρεσαι την παρουσιάστριά σου. Φ.Σ.: Το τυρί είναι πολύ αλμυρό ρε εσύ.

Δ.Σ.: Επειδή είναι η πρώτη εκπομπή της χρονιάς, θα μπορούσες να πεις κάτι ψέματα. Φ.Σ.: Είναι σαν να τρως τυροκαυτερή με φράουλα. Δ.Σ.: Τυροκαυτερή; Φεύγω

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο ΣΚΑΪ θα επιστρέψει στην ενημέρωση στην πρωινή ζώνη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πιθανόν να βολιδοσκοπεί τη Φαίη Σκορδά για τη μεσημεριανή ζώνη, εκεί όπου ο Νίκος Μουτσινάς άφησε κενό. Η παρουσιάστρια, επίσης, υπάρχει στη σκέψη των ιθυνόντων και άλλων καναλιών.

Η Νανά Παλαιτσάκη αναφέρθηκε στην εποχή του ALTER και του «Πολύ μπλα μπλα», εκπομπή με την οποία η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της στην Αθήνα και τόνισε πόσο της πήγαινε.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Η εποχή δεν είναι το «Πολύ μπλα μπλα». Έχει ξεπεραστεί. Παιδιά, ξεχνάτε. Μιλάμε για πολύ σκληρό gossip και για πράγματα που ήταν μηνύσιμα. Αυτή η εποχή έχει ξεπεραστεί. Μην μου λέτε για το «Πολύ μπλα μπλα», είχα βάλει 17 δικηγόρους να το κυνηγάνε για τρία χρόνια. Αυτά τα πράγματα που λέγονταν τότε στην τηλεόραση, αν λέγονταν σήμερα στην εποχή του political correct θα πέσουν κορμιά, θα κλείσουν κανάλια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments