Lifestyle

Νίκος Παππάς – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Νέος έρωτας – Ταξιδάκι για δυο στην Νέα Υόρκη – Φόρεσε τα γυαλιά του

Νίκος Παππάς – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Νέος έρωτας – Ταξιδάκι για δυο στην Νέα Υόρκη – Φόρεσε τα γυαλιά του

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Οι φωτογραφίες και τα κοινά σημεία που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό είναι ερωτευμένη ξανά.

Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Νίκος Παππάς και οι φήμες πως είναι ζευγάρι ξεκίνησαν μέσα στα Χριστούγεννα όταν οι δυο τους ταξίδεψαν κρυφά στην Αμερική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valia Hatzitheodwrou (@valiahtz_)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο 33χρονος μπασκετμπολίστας και η 31χρονη παρουσιάστρια υποδέχτηκαν το νέο έτος μαζί στη Νέα Υόρκη.

Τόσο η Βάλια Χατζηθεοδώρου όσο και ο Νίκος Παππάς έκαναν σχετικές αναρτήσεις από τις διακοπές τους, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ δεν δημοσίευσαν καμία κοινή φωτογραφία.

Με ποιά άλλη κοπέλα είχε σχέση όμως…

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο της Αθήνας, φαίνεται ότι στη ζωή του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά αλλάζουν πολλά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, ο αγαπημένος παίκτης του Παναθηναϊκού, γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο, είναι σε σχέση με το 24χρονο μοντέλο Βασιλική Γρέγου, που κάνει διεθνή καριέρα στον χώρο της μόδας. Οι δυο τους, που είναι ζευγάρι εδώ και δύο μήνες, γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

Ο Νίκος και η Βασιλική είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, αλλά δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Αρκετοί είναι εκείνοι που τους έχουν δει στο κέντρο της Αθήνας σε τρυφερά ενσταντανέ αλλά και σε βόλτες στην περιοχή του Ψυχικού, με τον Μάριο, τον σκύλο του Ν. Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, αρκετές φορές μένουν μαζί, κυρίως στο σπίτι του μπασκετμπολίστα, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη να συγκατοικήσουν. Από τότε που γνωρίστηκαν είναι αχώριστοι, ενώ τις ημέρες του Πάσχα ο Νίκος αποφάσισε να συστήσει τη Βασιλική στην οικογένειά του. Γιόρτασαν μαζί στην Αιδηψό, τόπο καταγωγής του μπασκετμπολίστα, και πέρασαν παραδοσιακά τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Οπως φαίνεται, ο Ν. Παππάς, τον οποίο ακολουθεί το σύνθημα «Γεια σου Παππά», έχει αδυναμία στις μελαχρινές καλλονές με μεσογειακή ομορφιά, αφού κάποιες από τις σχέσεις του, που δεν έχουν γίνει γνωστές, είναι η Χριστίνα Στεφανίδη και η Βασιλική Τερεζοπούλου. Επίσης, πριν από δύο χρόνια, διατηρούσε δεσμό με την Τατιάνα Κορωνιά, κόρη του επιχειρηματία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών Γιώργου Κορωνιά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νίκος ξεκίνησε από χαμηλά και με το ταλέντο του και τη σκληρή προπόνηση έγινε ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες της χώρας, κάτι που έχει παραδεχθεί και ο στενός φίλος του, Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον οποίο μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά, στα Σεπόλια. Ο Ν. Παππάς γεννήθηκε στην Αιδηψό της βόρειας Εύβοιας και μετακόμισε στην Αθήνα στα 13 του. Μετά τα γήπεδα μπάσκετ της γειτονιάς του, διέπρεψε και εξακολουθεί να διαπρέπει στα παρκέ. Μεγάλες αδυναμίες του είναι ο μικρός ανιψιός του και φυσικά ο Μάριος, το αγαπημένο του λαμπραντόρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments