Αθλητισμός

Γιουβέντους: «Ο Βλάχοβιτς δεν πωλείται»

Γιουβέντους: «Ο Βλάχοβιτς δεν πωλείται»

Πηγή Φωτογραφίας: tsilibet.gr, Κατηγορηματικά διέψευσε η Γιουβέντους το σενάριο πώλησης του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην Άρσεναλ. Η άνετη επικράτηση των «μπιανκονέρι» με 6-1 επί της Σαλερνιτάνα για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ιταλίας έδωσε την ευκαιρία στον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ομάδας, Κριστιάνο Τζούντολι, να μιλήσει για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Κατηγορηματικά διέψευσε η Γιουβέντους το σενάριο πώλησης του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην Άρσεναλ

Κατηγορηματικά διέψευσε η Γιουβέντους το σενάριο πώλησης του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην Άρσεναλ. Η άνετη επικράτηση των «μπιανκονέρι» με 6-1 επί της Σαλερνιτάνα για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ιταλίας έδωσε την ευκαιρία στον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ομάδας, Κριστιάνο Τζούντολι, να μιλήσει για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Μεταξύ άλλων, διέψευσε το ενδεχόμενο πώλησης του Βλάχοβιτς, παρά το φημολογούμενο έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ, και τόνισε ότι έντονη επιθυμία του συλλόγου είναι να κρατήσει τον Αντριέν Ραμπιό.

«Πρόταση της Άρσεναλ για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς; Δεν ξέρουμε κάτι για αυτό το ζήτημα, δεν υπάρχει κάτι. Ο Βλάχοβιτς δεν είναι προς πώληση» είπε ο Τζούντολι και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα κάνουμε νέα συμφωνία με τον Αντριέν, θα συζητήσουμε για αυτό τους επόμενους μήνες. Η σχέση μας με τον παίκτη είναι εξαιρετική».

«Φίλιπς ή Χόιμπιεργκ; Αυτή τη στιγμή δεν βλέπουμε κάποια ευκαιρία από αγωνιστική ή οικονομική πλευρά. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να υπογράψουμε κάποιον παίκτη, ψάχνουμε μόνο για σωστές λύσεις και δεν βλέπουμε κάποια αυτή τη στιγμή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juventus (@juventus)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments