Lifestyle

Έκλεψαν 290.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της Δήμητρας Κατσαφάδου – Τι λέει η οικιακή βοηθός

Έκλεψαν 290.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της Δήμητρας Κατσαφάδου – Τι λέει η οικιακή βοηθός

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ katsafadou

Ο δράστης έφυγε από το σπίτι με... πράσινες σακούλες γεμάτες χρήματα.

Αποκαλυπτικά είναι όσα έρχονται στο φως για τη Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία πέρυσι 17 Φεβρουαρίου είχε πέσει θύμα κλοπής στο σπίτι της, με τον δράστη να της αποσπά 290.000 ευρώ.

Ο 32χρονος αφού άρπαξε το μεγάλο ποσό έφυγε για το εξωτερικό και εντοπίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία. Πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitra Katsafadou (@katsafadou)

Η οικιακή βοηθός μίλησε στο MEGA και περιέγραψε ότι είδε τον δράστη να φεύγει με δύο πράσινες σακούλες σκουπιδιών, οι οποίες είχαν μέσα 290.000 ευρώ.

«Τη στιγμή που έφτασα στο σπίτι έξω από αυτό βρισκόταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου – ασημί και έξω από αυτό βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας που μιλούσε στο κινητό. Τον ρώτησα για ποιον λόγο βρίσκεται εδώ και μου απάντησε ότι περιμένει τον κατηγορούμενο. Στη συνέχεια μπήκα στο σπίτι με τα δικά μου κλειδιά, όμως στην πόρτα συνάντησα τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του πράσινες σακούλες σκουπιδιών παρόμοιες με αυτές που φυλασσόταν το χρηματικό ποσό της εταιρείας. Τις σακούλες αυτές τις έδωσε στον άγνωστο άνδρα που περίμενε στο αυτοκίνητο», αποκάλυψε η οικιακή βοηθός.

Άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Κατσαφάδου αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος ήταν από την εταιρεία και πώς γνώριζε για το ντουλάπι στο οποίο βρίσκονταν τα χρήματα μέσα στο σπίτι.

«Ο κατηγορούμενος εδώ και δύο χρόνια περίπου είναι υπάλληλος της εταιρείας με καθήκοντα φροντίδας της οικίας και αποτελούσε άτομο εμπιστοσύνης της παθούσας. Παρόλο που φρόντιζε την οικία και έμενε εκ περιτροπής σε αυτή δεν είχε κλειδιά της και δεν ήταν στα καθήκοντά του καμιά πολύτως ενέργεια σχετικά με την διαχείριση χρημάτων της εταιρείας. Γνώριζε όμως για το ντουλάπι που φυλάσσονταν τα χρήματα εντός της οικίας και για το σημείο που βρισκόταν το κλειδί που ξεκλειδώνει το συγκεκριμένο ντουλάπι».

Ο Νίκος Μαλακοδήμος, αδερφός της Κατσαφάδου αποκάλυψε ότι υπέβαλλε η επιχειρηματίας μήνυση την ίδια μέρα που έγινε η κλοπή.

«Ήρθε η σήμανση να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, είδαν ότι λείπει το χρηματικό ποσό. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε να περνάει τα σύνορα την ίδια ημέρα στην Αλβανία… Είναι χρήματα που υπάρχουν σε μία εταιρεία και κατατίθενται σε τράπεζες, γιατί είναι από τις λιανικές πωλήσεις της εταιρείας», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments