Lifestyle

Λάζος Μαντικός: Αποκαλύπτει σοκαριστική εμπειρία που είχε στην κατασκήνωση – «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ»

Λάζος Μαντικός: Αποκαλύπτει σοκαριστική εμπειρία που είχε στην κατασκήνωση – «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Lazos Mantikos

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια αποκάλυψη που δεν γνώριζαν ούτε οι γονείς του

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, για ένα περιστατικό στην κατασκήνωση που τον σόκαρε στην παιδική του ηλικία, προχώρησε ο Λάζος Μαντικός, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Η ανασκόπηση του ’23 ήταν αυτό το δώρο, η γέννηση του παιδιού. Δεν σου κρύβω ότι στην πορεία είχα αρχίσει να σκέφτομαι να εγκαταλείψω τις προσπάθειες. Άρχισα να μην ζω και αποφάσισα να μην αγχωθώ άλλο, είπα: ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», είπε αρχικά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι ο γάμος και η βάπτιση του μωρού θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο.

«Είμαι πάρα πολύ φοβισμένος ως γονιός. Δεν σου κρύβω ότι δεν θα τη δώσω ούτε στον γείτονα να την πάει στο κολυμβητήριο. Πολύ μικρότερος – και αυτό το ακούνε πρώτη φορά οι γονείς μου, δεν τους το ‘χω πει ποτέ – έκανα ένα άθλημα στη Ρόδο και είχαμε πάει στην κατασκήνωση με τον εκπαιδευτή μας», ξεκίνησε να λέει και σόκαρε:

«Μέσα σε αυτή την ομάδα είχε έρθει και ένας φίλος του εκπαιδευτή, που μας έβαλε να του κάνουμε μασάζ στις πατούσες. Ευτυχώς δεν προχώρησε σε κάτι πιο πονηρό».

Ο Λάζος Μαντικός ρωτήθηκε για reality και τόνισε ότι του έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει, αλλά αρνήθηκε, ενω όπως δήλωσε, δεν είναι έτοιμος ακόμα για δεύτερο παιδί.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο