Lifestyle

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλά για πρώτη φορά μετά το ψυχιατρείο

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλά για πρώτη φορά μετά το ψυχιατρείο

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Super Κατερίνα

Πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του και είναι πολύ καλύτερα μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε.

Ευχές για το νέο έτος, έστειλε ο Σταμάτης Γαρδέλης, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.

View this post on Instagram

A post shared by Σταμάτης Γαρδέλης (@stamatisgardelis)

Ο ηθοποιός μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρικό ίδρυμα Δαφνί, δεν έχει μιλήσει δημόσια για την περιπέτειά του, ωστόσο ούτε αυτή τη φορά είπε κάτι για τα όσα πέρασε.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του, με την κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha να τον πετυχαίνει την ώρα που έφευγε με τη μηχανή το.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σε αδιέξοδο κινδυνεύοντας να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος γεγονός που τον κλόνισε και έτσι πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» λέγοντας πως «έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ».

Η εκπομπή Super Κατερίνα εντόπισε τον ηθοποιό μετά το εξιτήριο που έλαβε να εμφανίζεται δημόσια και να οδηγεί τη μηχανή του.

Πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του και είναι πολύ καλύτερα μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments