Οδηγός

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα voucher βιβλίων της ΔΥΠΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα voucher βιβλίων της ΔΥΠΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay,Συνολικά, η ΔΥΠΑ εξέδωσε για το φετινό πρόγραμμα, 150.000 επιταγές, αξίας 25€ η κάθε μια, με τον αριθμό των ενεργοποιημένων επιταγών να ξεπερνάει τις 136.500 (91%) και με συμμετοχή περισσότερων από 760 βιβλιοπωλείων και εκδοτικών οίκων.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα επιταγών αγοράς βιβλίων της ΔΥΠΑ, που ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, με προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ, αυξημένο κατά 25% για το 2023.

Συνολικά, η ΔΥΠΑ εξέδωσε για το φετινό πρόγραμμα, 150.000 επιταγές, αξίας 25€ η κάθε μια, με τον αριθμό των ενεργοποιημένων επιταγών να ξεπερνάει τις 136.500 (91%) και με συμμετοχή περισσότερων από 760 βιβλιοπωλείων και εκδοτικών οίκων.

Με το voucher, οι δικαιούχοι είχαν τη δυνατότητα αγοράς βιβλίων επιλογής τους με έκπτωση τουλάχιστον 10% από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με εξαίρεση των σχολικών και ξενόγλωσσων βιβλίων.

Η ανταπόκριση στο φετινό πρόγραμμα, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με τις περισσότερες επιταγές να έχουν ενεργοποιηθεί στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης (17%), Αθηνών (16%), Αχαΐας (5%), Ηρακλείου (5%) και Λάρισας (4%).

Το πρόγραμμα χορήγησης επιταγών αγοράς βιβλίων στηρίζει τις επιχειρήσεις στο χώρο του βιβλίου και παράλληλα αποσκοπεί στο να διευκολύνει τους συμπολίτες μας που αγαπούν το διάβασμα να προμηθευτούν βιβλία της επιλογής τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments