Πολιτική

Δώρα Αυγέρη: Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ”χαλαρή” σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ στο Καβούρι το 2019

Δώρα Αυγέρη: Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ”χαλαρή” σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ στο Καβούρι το 2019

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Απάντηση στα επικριτικά σχόλια που προκάλεσε η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να γίνει τριήμερη συνεδρίαση για τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στις Σπέτσες

Η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Σπέτσες

Απάντηση στα επικριτικά σχόλια που προκάλεσε η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να γίνει τριήμερη συνεδρίαση για τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στις Σπέτσες , προσπάθησε να δώσει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη με μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter). Συγκεκριμένα, η Δώρα Αυγέρη αναφέρει ότι πολύ πριν ο Στέφανος Κασσελάκης αποφασίσει το τριήμερο εργασιών των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, η ΝΔ είχε κάνει σύσκεψη στο Καβούρι.

«Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι… Όταν ο Κ. Μητσοτάκης έκανε ”χαλαρή” σύσκεψη της ΚΟ της ΝΔ στο Καβούρι. Νοέμβριος 2019. Για σύσφιξη των σχέσεων της κυβέρνησης με τους βουλευτές», σημειώνει η κ. Αυγέρη.

«Για να μην αισθάνονται μακριά από τις αποφάσεις του Μαξίμου» τονίζει στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενώντας φωτογραφίες από ρεπορτάζ της εποχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments