Αθλητισμός

Αταμάν: «Εξαιρετικοί στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλή άμυνα στην περιφέρεια της Εφές»

Αταμάν: «Εξαιρετικοί στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλή άμυνα στην περιφέρεια της Εφές»

Πηγή Φωτογραφίας: [366328] EUROLEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές στάθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα του «τριφυλλιού» και στην άμυνα στην περιφέρεια της τουρκικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι εξαιρετικά, σταματώντας τους παίκτες της Εφές από την περίμετρο. Έχουν ίσως την καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη με τους Λάρκιν, Μπομπουά, Τόμπσον και Μπράιαντ, αλλά κυρίως με τον Λάρκιν, στον οποίο παίξαμε πολύ καλή άμυνα με τον Γκραντ σε man to man άμυνα και προσπαθούσαμε να τον χτυπήσουμε.

Ήμασταν εξαιρετικοί και στην επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ με τον Γκριγκόνις, που ήταν σε εξαιρετικές θέσεις, όπως το είχαμε ετοιμάσει.

Και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα στην περιφέρεια και ρισκάραμε τα σουτ των Πλάις και Ουίλις, που πέτυχαν κάποια τρίποντα που μας έκαναν ζημιά. Πέτυχαν πάνω από τους 6-7 πόντους που είναι οι μέσοι όροι τους. Στην επίθεση κάναμε λάθη, σταματήσαμε να κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Η Εφές είναι καλή ομάδα, έκανε κάποιες συνεχόμενες ήττες, αλλά είναι καλή ομάδα».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments