Ελλάδα

«Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου»: Είπε ο πατέρας για τον 33χρονο που βίαζε την κόρη του

«Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου»: Είπε ο πατέρας για τον 33χρονο που βίαζε την κόρη του

Πηγή Φωτογραφίας: gegonota.news

Πώς έγινε το έγκλημα - Σοκ στον Βόλο με πατέρα να σκοτώνει τον βιαστή της κόρης του και στη συνέχεια να παραδίνεται στην Αστυνομία.

Στην οδό Γαρέφη, στον Βόλο, ζούσε ο 33χρονος, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γαμπρό του, όταν ο τελευταίος έμαθε, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ότι βίαζε την κόρη του, που σήμερα είναι 18 ετών, από την ηλικία των 9 ετών. «Θα τα κανονίσω εγώ», φέρεται να είπε ο πατέρας στην κόρη του, όταν έμαθε τη φριχτή αλήθεια.

Ο 33χρονος έφυγε χθες, Τρίτη (9/1), το βράδυ από το σπίτι του, για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στην περιοχή της Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Εκεί, οι δυο άνδρες λογομάχησαν και λίγο αργότερα ο 50χρονος τον πυροβόλησε με μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και τον σκότωσε.

Στη συνέχεια, ο θύτης παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε και είπε στους αστυνομικούς ότι ο 33χρονος βίαζε την κόρη του.

Ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο του, του αποκάλυψε πως ο 33χρονος (αδελφός της δεύτερης συζύγου του 50χρονου) τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών.

Όπως μετέδωσε το gegonota.news, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε το κορίτσι, ο 33χρονος την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά. Η πρώτη σύζυγος του 50χρονου και μητέρα της 18χρονης είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα και ο άνδρας είχε παντρευτεί με την αδελφή του 33χρονου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments