Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Την σκότωσαν την ώρα που κοιμόμουν, δεν το έκανα εγώ» υποστηρίζει ο σύντροφος της 41χρονης

Θεσσαλονίκη: «Την σκότωσαν την ώρα που κοιμόμουν, δεν το έκανα εγώ» υποστηρίζει ο σύντροφος της 41χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ MEGA Ενημέρωση/ Show Live News

Ο 39χρονος φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ότι τη μοιραία νύχτα της Πρωτοχρονιάς είχε πάρει ένα «βαρύ υπνωτικό χάπι» για να κοιμηθεί και μόλις ξύπνησε, η 41χρονη Γεωργία δεν ήταν στο σπίτι

Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του στην υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ο 39χρονος σύντροφός της ο οποίος συνελήφθη, μαζί με τον φερόμενο ως συνεργό του και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος που κρατείται στην ΓΑΔΘ, παρουσιάζεται ως «οργισμένος» και «θυμωμένος» στους αστυνομικούς και υποστηρίζει ότι ο συγκατηγορούμενός του τον στοχοιποιει και δε γνωρίζει για ποιον λόγο τον εμπλέκει στην υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, ο 39χρονος φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ότι εκείνη την μοιραία νύχτα της Πρωτοχρονιάς είχε πάρει ένα «βαρύ υπνωτικό χάπι» για να κοιμηθεί και μόλις ξύπνησε το πρωί η γυναίκα δεν ήταν στο σπίτι. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο φίλος του, μαζί με άγνωστο συνεργό του, δολοφόνησαν την Γεωργία και ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό γιατί κοιμόταν.

«Δεν έκανα τίποτα, όλα έγιναν τη νύχτα ενώ κοιμόμουν» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι, ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, η σορός της οποίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Ως δράστες κρατούνται ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, που σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Η δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε το πρωί στην εισαγγελέα, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον 4ο τακτικό ανακριτή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments