Ελλάδα

Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εντοπίστηκαν νέα ευρήματα [vid]

Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εντοπίστηκαν νέα ευρήματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ,Στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου εστιάζουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Νωρίτερα το απόγευμα μάλιστα εντόπισαν νέα ευρήματα. Τα αντικείμενα ενδιαφέροντος μπήκαν σε σακούλες και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν.

Στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου εστιάζουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου εστιάζουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Νωρίτερα το απόγευμα μάλιστα εντόπισαν νέα ευρήματα. Τα αντικείμενα ενδιαφέροντος μπήκαν σε σακούλες και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα ευρήματα εντοπίστηκαν σε περιοχή όπου εθεάθη ο 50χρονος κρεοπώλης από τις κάμερες της Ιονίας Οδού, με το συγκεκριμένο σημείο να βρίσκεται ακριβώς κάτω από την Εθνική Οδό.

Στις έρευνες μετά από αίτημα της μητέρας του 31χρονου αναμένεται να λάβει μέρος και ιδιώτης δύτης, ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια, ενώ οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

Αναμένονται συλλήψεις τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με το MEGA, από το πρωί το κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών έχει πάρει αρκετές καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν στον στενό κύκλο του αγνοούμενου Μπάμπη αλλά και κατοίκων της περιοχής. Αυτές οι υποθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα καινούργιο στάδιο.

Σε συνδυασμό με την ανάλυση κλώνου της συσκευής του αγνοούμενου, η οποία δεν έχει βρεθεί. Κατάφεραν να ανακτήσουν πάρα πολλά δεδομένα που δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες και πού θα καταλήξουν.

«Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, καθώς η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε ο αγνοούμενος με τον 50χρονο κρεοπώλη.

Σύμφωνα με τον Alpha και το TLive, ο 50χρονος κρεοπώλης έσβησε από το κινητό του μήνυμα, που είχε λάβει από τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο και το οποίο έγραφε: «Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία. Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Ο λόγος γίνεται για τα 17.000 ευρώ, που φέρεται να είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο αγνοούμενο για να αγοράσει κρέας και τα οποία, σύμφωνα με τους συγγενείς του τελευταίου, δεν επέστρεψε ποτέ. Σύμφωνα, πάντως, με τον ίδιο τον κρεοπώλη, το ποσό ήταν μικρότερο, περίπου 7.000 ευρώ.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (12/1) η ΕΡΤ, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν είχε τελικά αφήσει το κινητό στο σπίτι του, όπως ισχυριζόταν. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα, δηλαδή από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Φαίνεται πως εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Μπάμπη.

Μετά την τελευταία συνάντηση με τον Μπάμπη έκανε τρεις κλήσεις

Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι έχει κάνει τρεις προσπάθειες με το κινητό του τηλέφωνο, προφανώς ήθελε να κάνει κάποια κλήση. Σήμερα τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα κάνουν κάποιες μετρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να δουν σε ποια άλλα σημεία ενεργοποιήθηκε το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη.

Από το κινητό του αγνοούμενου προέκυψε ότι, ενώ αρχικά το τελευταίο στίγμα φαινόταν να είναι στις 21:45, τα εργαστήρια της Αστυνομίας αποφάνθηκαν ότι το τελευταίο στίγμα τελικά ήταν στις 23:49 το βράδυ της Πέμπτης, 4ης Ιανουαρίου, καθώς ο ίδιος εισήλθε στο Facebook. Από εκεί, ακολούθως, χάθηκε το στίγμα.

Σήμερα το κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που μετέβη από την Αθήνα στην περιοχή, θα κάνει κάποιες μετρήσεις, ξεκινώντας πρώτα -όπως αναφέρουν πληροφορίες- από το σπίτι του κρεοπώλη και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί προς την περιοχή του κάμπου του Ευηνοχωρίου. Εκεί θα εξεταστεί το πόσο κοντά έφτασε ο αγνοούμενος με το κινητό του τηλέφωνο στην περιοχή εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments