Διεθνή

Σούνακ: Συνάντηση σήμερα με τον Ζελένσκι – θα ανακοινώσει αύξηση βοήθειας προς την Ουκρανία

Σούνακ: Συνάντηση σήμερα με τον Ζελένσκι – θα ανακοινώσει αύξηση βοήθειας προς την Ουκρανία

Πηγή Φωτογραφίας: British Prime Minister Rishi Sunak walks outside 10 Downing Street in London, Britain, July 19, 2023. REUTERS/Anna Gordon

Ούτε η Βρετανία θα υποχωρήσει, τόνισε ο Σούνακ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ θα αυξήσει τη στρατιωτική βοήθεια που παρέχει η χώρα του στην Ουκρανία το επόμενο οικονομικό έτος, η οποία θα φτάσει τα 2,5 δισεκ. λίρες (περίπου 2,9 δισεκ. ευρώ) και θα επισκεφθεί σήμερα το Κίεβο, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Ούτε η Βρετανία θα υποχωρήσει, τόνισε ο Σούνακ

Το γραφείο του Σούνακ διευκρίνισε ότι οι επιπλέον πόροι — αυξημένοι κατά 200 εκατ. λίρες σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια — θα βοηθήσουν την Ουκρανία να αποκτήσει χιλιάδες στρατιωτικά drones, περιλαμβανομένων drones παρακολούθησης, drones θαλάσσης και drones που μπορούν να εξαπολύσουν επιθέσεις με μεγάλο βεληνεκές.

Βρίσκομαι εδώ σήμερα με ένα μήνυμα: ούτε η Βρετανία θα υποχωρήσει, τόνισε ο Σούνακ σε ανακοίνωσή του χαιρετίζοντας την αποφασιστικότητα του Κιέβου να υπερασπιστεί τα εδάφη του έναντι της ρωσικής εισβολής. Βρισκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας, στις πιο σκοτεινές στιγμές της και στις καλύτερες στιγμές που θα έρθουν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments