Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14- 20/01 – Ένα Ερωτικό Σημείωμα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14- 20/01 – Ένα Ερωτικό Σημείωμα

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Σήμερα θα θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους. Θα δείτε πώς η τρέχουσα επαγγελματική σας δραστηριότητα εξυπηρετεί τον κόσμο ή την κοινότητά σας. Ίσως ψάξετε για μια άλλη δουλειά που σας δίνει δημιουργικές διεξόδους για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Έχετε ένα όραμα για το τι θα μπορούσατε να προσφέρετε στον κόσμο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14- 20/01 ζώδια κριός .

Βρίσκετε ένα μεγαλύτερο όραμα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο των γνώσεων και των πεποιθήσεών σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Σήμερα, μια ξαφνική επιφοίτηση θα σας κάνει να σκεφτείτε εκ νέου κάποιες βασικές ιδέες με τις οποίες ζείτε τη ζωή σας – κι αυτό θα μπορούσε να ανατρέψει τον κόσμο σας!

Είναι σαν να συνειδητοποιείτε ξαφνικά ότι είχατε αχρωματοψία και τώρα μπορείτε να δείτε το ουράνιο τόξο. Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω στον Οίκο της καριέρας σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Σήμερα θα θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους. Θα δείτε πώς η τρέχουσα επαγγελματική σας δραστηριότητα εξυπηρετεί τον κόσμο ή την κοινότητά σας. Ίσως ψάξετε για μια άλλη δουλειά που σας δίνει δημιουργικές διεξόδους για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Έχετε ένα όραμα για το τι θα μπορούσατε να προσφέρετε στον κόσμο.

ζώδια ταύρος Αυτή την εβδομάδα, έχετε ευκαιρίες για πρόοδο. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο των πόρων σας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Κάποια χρήματα που περιμένατε μπορεί να καθυστερήσουν, επομένως ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε κάποιες κλήσεις ή να μετακινήσετε κάποια χρήματα για να καλύψετε το έλλειμμα. Όταν όμως η σκόνη καταλαγιάσει, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει, συν ότι κάποιος μπορεί να σας χρωστάει μια χάρη. Είναι πολύ πιθανό όλο αυτό, να αποδειχθεί ωφέλιμο για εσάς.

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω στον Οίκο της εκπαίδευσης σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε μερικές από τις δημιουργικές σας ικανότητες. Θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια δημιουργική πορεία σε μια εργασία ή ένα σχολικό έργο. Ίσως παρακολουθήσετε ένα σύντομο μάθημα δημιουργικής γραφής, ζωγραφικής ή επεξεργασίας φωτογραφιών. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να καταπιαστείτε μ’ ένα σχέδιο, που έχει μαζέψει σκόνη.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14- 20/01 ζώδια δίδυμοι Αυτή την εβδομάδα, κατευθύνετε την ροή ενέργειας. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο των σχέσεων σας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας σήμερα. Μια παρεξήγηση μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα ή σε μια ξεκάθαρη διαφωνία. Γι’ αυτό προσπαθήστε να στρέψετε σε θετική κατεύθυνση αυτήν την ενέργεια.. εκπλήσσοντας το ταίρι σας με λουλούδια ή εισιτήρια για μια εκδήλωση που θέλει να παρακολουθήσει. Βάλτε ένα ερωτικό σημείωμα στην τσέπη του.

Αν έχετε μόλις δημιουργήσει ερωτική σχέση, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα συμβεί κάτι απροσδόκητο – και πιθανόν μαγικό! Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω στον Οίκο των πόρων σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι μια καλή στιγμή για να εναρμονιστείτε με την ευημερία σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει διαλογισμό, κάποιες επιβεβαιώσεις ή μελλοντικά πλάνα. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με θεραπείες feng shui. Σήμερα, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενέργεια της ευημερίας και να την κατευθύνετε στην εξώπορτά σας.

ζώδια καρκίνος Αυτή την εβδομάδα, θα βρείτε μια καλή λύση. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της καθημερινότητάς σας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να τιναχτεί στον αέρα όλη η ρουτίνα σας σήμερα. Πιθανόν εντελώς ξαφνικά, κάποιος να έρθει να μείνει στο σπίτι σας ή το νέο σας κουτάβι να «βρέξει» το χαλί. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε σκόπιμα τη ρουτίνα σας.

Σηκωθείτε λοιπόν μια ώρα νωρίτερα για να διαλογιστείτε και να δώσετε έναν θετικό τόνο στην ημέρα σας. Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω στον Οίκο των σχέσεων σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η υπέροχη ρομαντική ενέργεια θα σας προσφέρει μερικές όμορφες στιγμές. Μπορεί με το ταίρι σας να βγείτε για μια απογευματινή βόλτα… ή να περάσετε το βράδυ στο σπίτι δειπνώντας και βλέποντας μια ρομαντική ταινία. Αν ψάχνετε για αγάπη, επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου με νέα άτομα. Ο ήχος της φωνής τους θα μπορούσε να σας παρασύρει σε μια ρομαντική φαντασίωση!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14- 20/01 ζώδια λέων Αυτή την εβδομάδα, αποκτάτε υψηλότερη θέση στην κοινωνία. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού σας, κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα αναστατωθείτε σήμερα με την ερωτική σας ζωή, γιατί θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστική. Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως συναντήσετε κάποιον/α που μοιάζει σαν να βγήκε από ένα μυθιστόρημα φαντασίας.

Μια ρομαντική συνάντηση είναι πολύ πιθανή σήμερα. Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω στον Οίκο της εργασίας σας κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε «σκασιαρχείο». Είναι δύσκολο να εστιάσετε στις εργασίες σας τώρα, εκτός αν τα έργα είναι δημιουργικά και συναισθηματικά διεγερτικά. Στρέφεστε στις τέχνες ή την μουσική για να κάνετε τη μέρα σας καλύτερη, επομένως μπορείτε να δουλέψετε με ακουστικά. Ίσως παραλείψετε τις πρακτικές εργασίες σήμερα, ώστε να μπορέσετε να ζωγραφίσετε ή να γράψετε τραγούδια.

ζώδια παρθένος Αυτή την εβδομάδα, θα ανακαλύψετε τι πρέπει να γνωρίζετε. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Τοξότη στον Οίκο σπιτιού και της οικογένειάς σας κάνει χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα θα ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας. Θα αλλάξετε κουρτίνες και θα προσθέσετε στους τοίχους μερικούς πίνακες. Σήμερα, το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας. Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ο ήλιος στον Αιγόκερω στον Οίκο της δημιουργικότητας και της προσωπικής σας έκφρασης, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Έχετε μεγάλες δημιουργικές δυνατότητες αυτή τη στιγμή.

Η μούσα σας ψιθυρίζει στο αυτί. Θα έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε έργα τέχνης ή χειροτεχνίες ή θα παίξετε μουσική. Μπορεί να ασχοληθείτε με ένα συγγραφικό έργο στο οποίο εργάζεστε εδώ και καιρό και να ανακαλύψετε τον τρόπο για να συνδυάσετε τα πάντα. Σήμερα, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments