Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας υπέγραψε στο “τριφύλλι”

Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας υπέγραψε στο “τριφύλλι”

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 24 / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το deal θα ολοκληρωθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και τυπικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μετά την αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με τη Γαλατασαράι.

Το βράδυ της Τρίτης (16/1) άνθρωποι του Τριφυλλιού ταξίδεψαν στην Τραπεζούντα όπου συναντήθηκαν με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας και συμφώνησαν μαζί του. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών που τελικά έδωσαν τα χέρια. Παράλληλα, υπάρχει και συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μπακασέτας θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Άλλωστε το καλοκαίρι ο παίκτης μένει ελεύθερος και ήδη έχει δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα. Έχοντας εξασφαλίσει το «ναι» του παίκτη, οι Πράσινοι πίεσαν την Τραμπζονσπόρ, η οποία προκειμένου να τον χάσει δίχως οικονομικό όφελος τον δίνει στους Πράσινους περίπου με 1 εκατ. ευρώ.

Το deal θα ολοκληρωθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και τυπικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μετά την αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με τη Γαλατασαράι.

Το προφίλ του Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια πενταετία παρουσίας στο τουρκικό πρωτάθλημα. Άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, έπαιξε επίσης σε Θρασύβουλο, Άρη και Πανιώνιο προτού πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2016. Με την Ένωση αγωνίστηκε για μια τριετία κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2018, ενώ απ’ το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στην Τουρκία αρχικά για λογαριασμό της Αλάνιασπορ και στη συνέχεια (από τον Ιανουάριο του 2021) της Τραμπζονσπόρ.

Με την ομάδα της Τραπεζούντας πρωταγωνίστηκε το 2022 στο πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο σύλλογος μετά από 38 χρόνια Συνολικά με τη φανέλα της μετράει 96 συμμετοχές με 26 γκολ, ενώ την εφετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια με 5 τέρματα και 3 ασίστ.

Είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας με την οποία έχει παίξει 63 φορές και έχει σκοράρει 13 γκολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments