Πολιτική

Παραδοχή Φάμελλου για διαφορετικές φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Παραδοχή Φάμελλου για διαφορετικές φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Παραδοχή Φάμελλου για διαφορετικές φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο βουλευτής και πρόεδρος της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρχικά αρνήθηκε ότι το θέμα της τεκνοθεσίας έχει προκαλέσει εσωκομματικά προβλήματα στο κόμμα τους

Για το τριήμερο εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες από 19 έως 21 Ιανουαρίου, τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και τις θέσεις των στελεχών για τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε στην ΕΡΤ  ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ο βουλευτής και πρόεδρος της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρχικά αρνήθηκε ότι το θέμα της τεκνοθεσίας έχει προκαλέσει εσωκομματικά προβλήματα στο κόμμα τους, υποστηρίζοντας ότι «στο επίπεδο της δικής μας κομματικής γεωγραφίας είναι λυμένο».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Πολάκη για το θέμα ο ίδιος τις χαρακτήρισε ως διαρροή που οδήγησαν τον πρόεδρο του κόμματος να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Δεν εκτιμώ ότι είναι τόσο σημαντικές οι διαφοροποιήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ακριβώς επειδή υπήρχαν διάφορες διαρροές, ο Στέφανος Κασσελάκης έβαλε στην Κεντρική Επιτροπή τα ερωτήματα αυτά. Στο επίπεδο της ψηφοφορίας στο τέλος δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση», σημείωσε. Αναφορικά με το εάν η δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι «η Αριστερά στα βουνά αγωνίζεται, δεν κρύβεται» ήταν απάντηση στον Παύλο Πολάκη, απάντησε αρνητικά.

«Ήταν μια απάντηση η οποία οφειλόταν προς την κυβέρνηση» είπε προσθέτοντας ότι αφορούσε μια τοποθέτηση συνολικά για το δικαίωμα στο γάμο και απάντηση προς την κυβέρνηση.

Όπως είπε ο κ. Φάμελλος «προφανώς μπορεί να υπάρχουν συζητήσεις μέσα στα κόμματα για τη διαμόρφωση ενός νομοσχεδίου, ιδιαίτερα στην αντιπολίτευση, όμως αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι σήμερα δεν συζητάμε για μια αντιπολίτευση που συζητά με πιθανά διαφορετικές προσεγγίσεις που δεν εκτιμώ ότι είναι τόσο σημαντικές» και υποστήριξε ότι «το θέμα είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση η οποία έχει εξαγγείλει εδώ και έξι μήνες μια πρωτοβουλία και δεν έχει καταφέρει ακόμα να ολοκληρώσει την πρόταση νόμου»

Απαντώντας για τις διαφορετικές φωνές που ακούγονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «αυτή οφείλεται στην παρουσίαση της θέσης μας που πιθανά πρέπει να γίνεται καλύτερη. Επί της θέσης μας όμως εμείς έχουμε μια ολοκληρωμένη θέση η οποία έχει κατατεθεί δύο φορές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments