Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: Ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι “σφυρίζει” το ντέρμπι

ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: Ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι “σφυρίζει” το ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: metrosport.gr, Η 20η αγωνιστική της Super League βρίσκεται προ των πυλών, με την ΚΕΔ να γνωστοποιεί τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 20η αγωνιστική της Super League, με τον Νορβηγό, Ρόχιτ Σάγκι να ορίζεται στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και να... συστήνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα

Η 20η αγωνιστική της Super League βρίσκεται προ των πυλών, με την ΚΕΔ να γνωστοποιεί τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις. Ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι που ανήκει από το καλοκαίρι στην Α’ κατηγορία της UEFA ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω διαιτητής θα “σφυρίξει” παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Η ΚΕΔ όρισε τον Ρόχιτ Σάγκι στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με τον 32χρονο να βρίσκεται για δεύτερη φορά στον… δρόμο του “δικεφάλου του βορρά” αφού ο ίδιος είχε διεθύνει και το ΠΑΟΚ – Λίνκολν 2-0 στο Europa Conference League. Mάλιστα, ο Σάγκι… συστήθηκε σε επίπεδο εθνικών ομάδων την περυσινή χρονιά όταν και “σφύριξε” το Ελλάδα – Γιβραλτάρ στις 24 Μαρτίου το 2023. Τότε άνηκε στην Β’ κατηγορία της UEFA αλλά το καλοκαίρι ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Σάγκι έχει να οριστεί σε παιχνίδι από τις 6 Δεκεμεβρίου ενώ ο ίδιος έχει διευθύνει τη φετινή σεζόν έξι διεθνή ματς. Συγκεκριμένα, τρία για τους ομίλους του Europa League, ένα φιλικό μεταξύ της Γεωργίας και της Ταϊλάνδης, έναν αγώνα για τα προκριματικά του Champions League καθώς και το προκριματικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Γάνδη στο Europa Conference League στις 31 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι ο Σάγκι θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Εϊστέιν-Σίμον Ίτερλαντ, Τομ-Χάραλντ Γκρένεβικ ενώ ως τέταρτος ορίστηκε ο Γκορτσίλας. Στο VAR θα είναι ο Τομ-Χάραλντ Χάγκεν με τον Νικολακάκη.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών για την 20η αγωνιστική:

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

17:30 ΠαναιτωλικόςΛαμία

Διαιτητής: Τσιάρας Βοηθοί: Κούλα, Σάββας VAR: Ζαμπάλας, Στεφανής Τέταρτος: Πουλικίδης

19:30 ΠανσερραϊκόςΒόλος

Διαιτητής: Ανδριανός Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Τσολακίδης VAR: Ζαμπάλας, Δημητριάδης Τέταρτος: Τσετσίλας

20:00 ΚηφισιάΆρης

Διαιτητής: Γκάμαρης Βοηθοί: Απτόσογλου, Μωϋσιάδης VAR: Τσαγκαράκης, Κωστάρας Τέταρτος: Τσιμεντερίδης

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

16:00 ΑΕΚΟΦΗ

Διαιτητής: Παπαπέτρου Βοηθοί: Πετρόπουλος, Μεϊντάνας VAR: Φωτιάς, Νικολαΐδης Τέταρτος: Κατσικόγιαννης

17:30 ΑστέραςΑτρόμητος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Βοηθοί: Μωϋσιάδης, Καραλής VAR: Τζήλος Τέταρτος: Κατοίκος

19:30 ΟλυμπιακόςΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Περράκης Βοηθοί: Φωτόπουλος, Σαμοΐλης VAR: Διαμαντόπουλος Τέταρτος: Πολυχρόνης

20:30 ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός

Διαιτητής: Σάγκι Βοηθοί: Ίτερλαντ VAR: Χάγκεν Τέταρτος: Γκρόνεβικ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments