Πολιτική

Συρεγγέλα για επιστολική ψήφο: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παίζει με τους ομογενείς

Συρεγγέλα για επιστολική ψήφο: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παίζει με τους ομογενείς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Για το νομοσχέδιο που αφορά την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές μίλησε στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» του OPEN η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα

Για το νομοσχέδιο που αφορά την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές μίλησε στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» του OPEN η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παίζει με τους ομογενείς», τόνισε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας σήμερα για το νομοσχέδιο που αφορά την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές.

Η κ. Συρεγγέλα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open στηλίτευσε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, κάνοντας λόγο για παιχνίδια με τους ομογενείς επισημαίνοντας ότι «και ο πρόεδρός του είναι ομογενής και πως δεν γίνεται άλλα να λέει τη μια μέρα και άλλα την άλλη».

Υπογράμμισε, επίσης, «ότι οι ίδιοι οι ομογενείς πρότειναν πολλές φορές στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής να υπάρξει επιστολική ψήφος και στις εθνικές εκλογές».

Η κ. Συρεγγέλα αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών και στο προς διαβούλευση νομοσχέδιο τονίζοντας με έμφαση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προστεθούν οι όροι «Γονέας 1» και «Γονέας 2» και πως η παρένθετη μητρότητα, ισχύει μόνο για ιατρικούς λόγους και μόνο με δικαστική απόφαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments