Αθλητισμός

Γιατί άλλαξε το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού μετά τις προσθήκες Άμπι και Κάρμο

Γιατί άλλαξε το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού μετά τις προσθήκες Άμπι και Κάρμο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ολυμπιακός έκανε γρήγορα τις κινήσεις που χρειαζόταν για να ισχυροποιήσει το ρόστερ του σε όλες τις θέσεις με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να βάζει… φρένο σε νέες μεταγραφές με μοναδική εξαίρεση την υπόθεση του Ράντονιτς.

Ο Ολυμπιακός έκανε γρήγορα τις κινήσεις που χρειαζόταν για να ισχυροποιήσει το ρόστερ του

Ο Ολυμπιακός έκανε γρήγορα τις κινήσεις που χρειαζόταν για να ισχυροποιήσει το ρόστερ του σε όλες τις θέσεις με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να βάζει… φρένο σε νέες μεταγραφές με μοναδική εξαίρεση την υπόθεση του Ράντονιτς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως πλέον το ρόστερ έχει «γεμίσει» σε τέτοιο βαθμό που αν έρθουν και άλλοι τότε η διαχείριση θα είναι δύσκολη. Όλα αυτά βεβαίως από την στιγμή που ο Καρβαλιάλ θεωρεί πως πλέον έχει την ομάδα που χρειάζεται για να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η υπόθεση του Ράντονιτς με τον Ολυμπιακό να παραμένει στη «μάχη» για να μπορέσει να αγοράσει τον Σέρβο εξτρέμ από την Τορίνο. Η πρώτη πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ δεν έγινε αποδεκτή από τους Ιταλούς με τον Ολυμπιακό όμως να είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει την προσπάθεια.

Από εκεί και πέρα με τις μεταγραφές των Κάρμο και Άμπι ο Καρβαλιάλ έχει «γεμάτο» το κέντρο της άμυνας με την πεντάδα που συνθέτουν και οι Ρέτσος, Ντόη, Μπιανκόν ενώ ο Πορόζο όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Όρτα και Τσικίνιο δίνουν λύσεις στον άξονα ενώ μεσοεπιθετικά η παρουσία των Ναβάρο και Μαρτίνς επίσης λύνει τα χέρια του Καρβαλιάλ. Με τις 6 μεταγραφές ο Ολυμπιακός δείχνει να ολοκληρώνει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι με μοναδικό αστερίσκο την υπόθεση Ράντονιτς.

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments