Lifestyle

Δήμητρα Βαμβακούση: Πήγε να ακούσει Φουρέιρα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί [vid]

Δήμητρα Βαμβακούση: Πήγε να ακούσει Φουρέιρα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Gpop

Το ζευγάρι εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο που έχει για να τον περάσει μαζί. Το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα.

Μία συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα είχε η Δήμητρα Βαμβακούση, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Εκείνη και ο σύζυγός της μπορεί να περιμένουν από μέρα σε μέρα το παιδί τους, ωστόσο δεν χάνουν ευκαιρία για να διασκεδάσουν, καθώς έχουν πιεσμένο πρόγραμμα.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο που έχει για να τον περάσει μαζί. Το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν από κοντά, ενώ δημοσίευσαν στα social media κι ένα βίντεο μαζί. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Βαμβακούση ανάρτησε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό, η Ελένη Φουρέιρα προβλέπει πως με τόσο χορό που έριξε η Δήμητρα Βαμβακούση, το μωρό έχει πάρει ήδη θέση και θα γεννηθεί από στιγμή σε στιγμή.

«Λοιπόν, ήρθα, γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί. Εννοείται, ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό. Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Δήμητρα Βαμβακούση.

Τότε, η Ελένη Φουρέιρα της απαντά: «Με όλα αυτά τα χορευτικά, που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ‘ναι. Αύριο, μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει».

Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: Σίγουρα δεν θα ήταν άντρας μου εάν δεν είχε Θεό μέσα του

Η Δήμητρα Βαμβακούση λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το παιδί της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

Συγκεκριμένα, συζήτησε για την εγκυμοσύνη, τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν καθώς μια ημέρα μετά τον γάμο τους έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου και τη σχέση τους.

Αρχικά, ανέφερε: «Το διάστημα της εγκυμοσύνης, έχοντας να οργανώσεις έναν γάμο και χάνοντας έναν δικό μας άνθρωπο, ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα είναι πιο καλά τα πράγματα, έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό και το προσμένουμε με μεγάλη χαρά».

Για το γεγονός ότι συχνά τη ρωτούσαν αν ήταν έγκυος πριν τον γάμο της, η Δήμητρα Βαμβακούση σχολίασε: «Όποτε μας έβρισκαν οι δημοσιογράφοι, πάντα κάναμε δηλώσεις κι εγώ αγχωνόμουν αν φαίνεται η κοιλιά μου ή όχι, γιατί ήμουν πέμπτο μήνα. Δεν έχω πρόβλημα με τη δημοσιότητα απλά πιστεύω ότι πρέπει να έχεις να μεταφέρεις κάτι».

Σχετικά με την απουσία της μητέρας του συζύγου της μόλις μία ημέρα μετά τη γαμήλι τελετή, η πρώην παίκτρια του «Survivor» ανέφερε: «Ένιωθα ότι ήμουν κομμάτι μιας ταινίας. Πολλές φορές δεν προλάβαινα να βιώσω τα πράγματα στον χρόνο και με τον τρόπο όπως συνέβαιναν. Γιατί ερχόταν κάτι και μετά ερχόταν το άλλο απανωτά. Κυρίως εκείνος με στήριξε, όσο και αν ακούγεται περίεργο γιατί ο ίδιος έχανε τη μαμά του. Και μετά όλα τα άλλα που ξέρετε. Την επόμενη μέρα δεν προλάβαμε καλά-καλά, από τη μια ήταν ανακούφιση γιατί ταλαιπωρούνταν τόσο πολύ, από την άλλη αυτή η ανάμειξη των συναισθημάτων ήταν να σου σκάσει το κεφάλι».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Μετράγαμε τις μέρες και θέλαμε πολύ η μαμά μας να βρίσκεται κοντά μας. Στενοχωριόμασταν που δεν θα μπορούσε να είναι εκεί εν τέλει, τη σκεφτόμουν στο τραπέζι και στην εκκλησία».

Για τη δήλωση του άντρα της ότι η μητέρα του έμαθε για την ακριβή κατάσταση της υγείας της από την τηλεόραση, η Δήμητρα Βαμβακούση σημείωσε: «Ο Γιώργος βίωσε πάρα πολύ άσχημα το περιστατικό. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος-παρουσιαστής πάντα είχε μία αρνητική χροιά, προσωπικά είχε επικοινωνήσει και γνώριζαν στη συγκεκριμένη εκπομπή από πρώτο χέρι τι συμβαίνει, ότι μετράμε αντίστροφα. Μας είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα αναφέρουν κάτι στον αέρα και μετά από δύο μέρες έγινε αυτό. Και ο Γιώργος το παρουσιάζει πιο light, ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι είπε. Όταν το έμαθε η μητέρα του, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε ήταν: “Με έχετε ξεγραμμένη;”».

Για το πώς αισθάνεται τώρα, λίγο πριν γεννήσει, η ίδια απάντησε: «Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη, νομίζω το έχω δουλέψει πάρα πολύ στο μυαλό μου, έχουμε και καλό γιατρό, δόξα τω Θεώ τα έχουμε όλα, θα πάει καλά».

Ενώ για το τι θα ήθελε να πάρει το παιδί του από τον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε: «Πρέπει να έχει τα μάτια του. Αν δεν έχει τα μάτια του, αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε».

«Σίγουρα δεν θα ήταν άντρας μου εάν δεν είχε Θεό μέσα του» τόνισε σε άλλο σημείο και συμπλήρωσε: «Ήταν τόσο μπαμ [η γνωριμία μας], σαν αστραπή. Τον γνώρισα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν τον γνώρισα δεν ήμουν δηλαδή για σχέση καθόλου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments