Αθλητισμός

Ο Ισπανός μέσο-επιθετικός επίσημα στην Άουγκσμπουργκ!

Ο Ισπανός μέσο-επιθετικός επίσημα στην Άουγκσμπουργκ!

Πηγή Φωτογραφίας: [354989] ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Παίκτης της Άουγκσμπουργκ ως το τέλος της σεζόν ο Πεπ Μπιέλ

Παίκτης της Άουγκσμπουργκ ως το τέλος της σεζόν ο Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός μεσο-επιθετικός που βρίσκεται ήδη στο Μόναχο, ανακοινώθηκε από τη Γερμανική ομάδα υπέγραψε «δανεισμό» με οψιόν αγοράς στα 5 εκατ ευρώ.

Αυτή είναι η 7η αποχώρηση από το ερυθρόλευκο ρόστερ μέσω της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Προηγήθηκαν ο Γκουστάβο Σκάρπα (Ατλέτικο Μινέιρο), ο Όλα Σολμπάκεν (Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς), ο Νίκολας Φρέιρε (Ίντερ Μαϊάμι), ο Θανάσης Ανδρούτσος (Όσναμπρουκ), ο Μάριος Βρουσάι (Ρίο Άβε), και ο Τζάκσον Πορόζο (Κασίμπασα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pep Biel Mas Jaume (@pep_biel)

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι επτά, ήταν μέλη της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Όπως μέλος της λίστας είναι και ο Μαντί Καμαρά που από σήμερα θα αγωνίζεται με την ομάδα Β του συλλόγου έπειτα από απόφαση της διοίκησης.

Οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα για μόλις τρεις αλλαγές σε αυτή τη λίστα εν όψει των αναμετρήσεων με την Φερεντσβάρος και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο ενόψει της απόφασης που θα πρέπει να πάρει ως αύριο το βράδυ ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Από το 2023 ρόστερ εκτός Ευρώπης είχαν μείνει οι Ζουλιάν Μπιανκόν και Ιβάν Μπρνιτς, ενώ βεβαίως δικαίωμα να ενταχθούν σε αυτή έχουν και οι οκτώ μεταγραφές (Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο, Αντρέ Όρτα, Νταβίν Κάρμο, Νέλσον Άμπι, Ρούμπεν Βέζο, Ζοβάνε Καμπράλ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments