Lifestyle

Πωλίνα Γκιωνάκη για ομόφυλα: “Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;”

Πωλίνα Γκιωνάκη για ομόφυλα: “Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;”

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ ANT1 TV / Show Το Πρωινό

Πολύνα Γκιωνάκη: "Είμαι αντίθετη στο να παίρνουν οι ομοφυλόφιλοι μια παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδιά, το βρίσκω εγωιστικό"

Η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε στον ΑΝΤ1 για το νομοσχέδιο αναφορικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, τονίζοντας πως «είμαι αντίθετη στο να παίρνουν οι ομοφυλόφιλοι μία παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδιά, το βρίσκω εγωιστικό», μεταξύ άλλων.

«Αυτά τα παιδιά δεν έχουν ερωτηθεί και οι ίδιοι θα έπρεπε να σκεφτούν τι bullying θα υποστούν στο σχολείο, επειδή θα μεγαλώνουν με δύο άνδρες και ο ένας θα είναι η μαμά και ο άλλος ο μπαμπάς», επεσήμανε ακόμη η Πωλίνα Γκιωνάκη.

«Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας; Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο και η φύση μάς εκδικείται», υπογράμμισε.

View this post on Instagram

A post shared by Penelopi Massouri (@penelopimassouri)

Πωλίνα Γκιωνάκη: Σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά

Πιο συγκεκριμένα, η Πωλίνα Γκιωνάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για να παίρνουν μια παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι είμαι αντίθετη. Το βρίσκω κατ’ αρχάς εγωιστικό, «θέλω ένα παιδί και πρέπει να το έχω». Δεν έχουν ερωτηθεί όμως αυτά τα παιδιά και θα έπρεπε οι ίδιοι να σκεφτούν τι θα γίνει αύριο που θα μεγαλώνουν τα παιδιά με δύο άντρες που ο ένας θα είναι η μαμά και ο άλλος θα είναι ο μπαμπάς. Τι μπούλινγκ μπορούν να υποστούν αυτά τα παιδιά στο σχολείο».

«Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας; Νομίζω ότι έχουμε λίγο ξεφύγει γι’ αυτό και η φύση μας εκδικείται, το περιβάλλον το έχουμε καταστρέψει, σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά. Τα βρίσκω όλα αυτά έξω από τη φύση».

«Όταν δεν μπορεί να πάρει ένα παιδί μια οικογένεια «φυσιολογική», όπως την είχαμε μάθει μέχρι σήμερα, με πολλή ευκολία θα τα δώσουμε σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια; Πως θα γίνουν τα πράγματα;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η Πωλίνα Γκιωνάκη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments