Αθλητισμός

Ο Ρούμπεν Βέζο ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Ο Ρούμπεν Βέζο ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: [366928] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΕΝ ΒΕΖΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να πιάσει δουλειά από αύριο όταν και θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ

Λίγο μετά τις 00.00 χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο από τη Λεβάντε και την Πέμπτη (1/2) ο 29χρονος αμυντικός ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να πιάσει δουλειά από αύριο όταν και θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για τη συνέχεια της σεζόν. Το όνομα του Πορτογάλου στόπερ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και τελικά έπιασε λιμάνι στο… παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βέζο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βιτόρια και το 2014 μετακόμισε στην Βαλένθια έναντι 2 εκατ. ευρώ. Εκεί έμεινε για μια πενταετία και στη συνέχεια πήγε ως δανεικός σε Γρανάδα και Λεβάντε. Η τελευταία τον αγόρασε για 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019.

Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν είχε 19 συμμετοχές και δύο ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ συνολικά έχει 180 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments