Lifestyle

Αποστολία Ζώη: Πήγαινα στη λέσχη του πανεπιστημίου για να φάω δεν είχα λεφτά

Αποστολία Ζώη: Πήγαινα στη λέσχη του πανεπιστημίου για να φάω δεν είχα λεφτά

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Eleni

Αποστολία Ζώη: «Σημείωνα ακόμα και την τσίχλα που αγόραζα»

Η Αποστολία Ζώη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την παύση που είχε κάνει στην καριέρα της, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν είχα σκοπό να κάνω επάγγελμα το τραγούδι στην αρχή, ήταν βιοποριστικοί οι λόγοι».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν σπούδαζα, ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά. Σημείωνα ακόμα και τις 10 δραχμές για την τσίχλα που αγόραζα. Πήγαινα στη λέσχη του πανεπιστημίου για να φάω, ακόμα και την περίοδο που δεν σπούδαζα, γιατί δεν είχα ούτε χρήματα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi)

Όσο για την παύση που έκανε στην καριέρα της, μετά τον θάνατο των γονιών της, είπε: «Είχα πιεστεί ψυχολογικά. Πέρασα καταπληκτικά, όταν απείχα από τη δουλειά, είχα ένα σπίτι στο Πήλιο και έπαιζα όλη την ημέρα παιχνίδια. Είμαι τρομακτικά καλή με τα παιχνίδια, έχω καεί από τα παιχνίδια και είμαι χειρότερη από άντρα. Ντρέπομαι που το λεω. Είχα μια βάρκα και ψάρευα, ήταν υπέροχα. Τον χειμώνα δεν έχει άνθρωπο, δηλαδή ο γείτονας που είχα, ο ένας και μοναδικός, ήταν στο ενάμισι χιλιόμετρο».

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Ο λόγος που γύρισα ήταν επειδή το αποδόμησα στο μυαλό μου κι αποφάσισα ότι αφού δεν μπορούσα να αλλάξω, έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που το βλέπω. Η αφορμή ήταν η απώλεια των γονιών μου».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, είπε: «Στην κοινωνία που ζούμε είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί σύντροφος. Ειλικρινά είμαι χαζορομαντική σε βαθμό κακουργήματος».

Αποστολία Ζώη: Στο γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα, περιθωριοποιήθηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου

Η Αποστολία Ζώη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και το bullying που έχει βιώσει.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, δήλωσε: «Στο δημοτικό είχα περάσει τέλεια, αλλά όταν άλλαξαν οι ορμόνες και πήγαμε στο γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα».

Εξήγησε στη συνέχεια, τους λόγους που την «πείραζαν» τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο.

«Όταν τελείωσα το δημοτικό, ήμουν πολύ μικροκαμωμένη, πάρα πολύ αδύνατη και πάρα πολύ κοντούλα. Δηλαδή, όταν τελείωσα το δημοτικό, ζύγιζα 25 κιλά. Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών, που για μένα τότε, ήταν σημαντικοί. Έτσι κατά κάποιον τρόπο, περιθωριοποιήθηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου», εξήγησε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Τα επόμενα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις να λένε “όχι δεν θα πούμε στην Αποστολία να έρθει”. Έπειτα έτυχε κι έκανα επιτυχία στο τραγούδι κι αργότερα, έγινα γνωστή».

Τέλος, είπε: «Η μοίρα πώς τα φέρνει καμία φορά και πολλοί από τους συμμαθητές μου ήρθαν να με βρουν μετά και να μου πουν “τι ωραία παρέα που κάναμε;”. Έτσι είπα “πότε και δεν τα θυμάμαι; Τότε που μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα;”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments