Αθλητισμός

Προμηθέας – Ολυμπιακός: Πέρασε διά περιπάτου από την Πάτρα [57-81]

Προμηθέας – Ολυμπιακός: Πέρασε διά περιπάτου από την Πάτρα [57-81]

Πηγή Φωτογραφίας: [367013] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αμερικανός ψηλός ήταν εξαιρετικός και έδειξε ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι ικανός να δώσει όλο και περισσότερες λύσεις.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με σχετική άνεση από την Πάτρα νικώντας τον Προμηθέα με 57-81, στην πρεμιέρα του Μόουζες Ράιτ (16π. 6ρ.) στην Basket League. Ο Αμερικανός ψηλός ήταν εξαιρετικός και έδειξε ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι ικανός να δώσει όλο και περισσότερες λύσεις. Ο Τόμας Γουόκαπ (7π. 7ασ.) ηγήθηκε εκ νέου τις στιγμές που οι Πατρινοί πλησίασαν με τον Κάνααν να υπογράφει το καθοριστικό ερυθρόλευκο σερί της τρίτης περιόδου που χάρισε την εύκολη νίκη των Πειραιωτών στο τέλος. Σκόραραν και οι 11 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας (προφυλάχθηκε ο Γουίλιαμς-Γκος), άστοχος ο… εγωιστικός Χέιλ (14π. 6/18 σουτ) για τους γηπεδούχους.

Οι ελπίδες του Προμηθέα για μια νίκη-έκπληξη είχαν εξανεμιστεί μετά το σερί των ερυθρόλευκων στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Πάπας προσπάθησε να πάρει ενέργειες κόντρα στην πρώην ομάδα του αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιώδες.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τον Λαρεντζάκη να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς το καλάθι. Λούντζης και Μήτρου-Λονγκ όμως έβαλαν τη σφραγίδα τους και η αναμέτρηση κύλησε για τα καλά υπέρ των ερυθρόλευκων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Τα δεκάλεπτα: 11-21, 28-39, 45-63, 57-81

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments