Αθλητισμός

Αταμάν: «Ξέρετε κάποιον αγώνα να γίνεται στις 17:00 της Δευτέρας, σε εργάσιμη ημέρα; Είναι γελοίο»

Αταμάν: «Ξέρετε κάποιον αγώνα να γίνεται στις 17:00 της Δευτέρας, σε εργάσιμη ημέρα; Είναι γελοίο»

Πηγή Φωτογραφίας: [366891] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αταμάν προστέθηκε στη λίστα των προπονητών που φωνάζουν για το εφετινό καλεντάρι. Με τον τρόπο του ο κάθε ένας από τους κόουτς.

Ισως δεν είχε προηγούμενο το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα – σοκ του Παναθηναϊκού από τον Αρη στο ΟΑΚΑ. 

Να χάνει το Τριφύλλι από τον πάλαι ποτέ Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ και μάλιστα στο σπίτι του; Πρωτοφανές.

Τι είπε μέσες άκρες ο Τούρκος προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού; Ιδού: «Έχω μια ερώτηση για όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Στην Ευρώπη, σε κάθε επαγγελματική λίγκα, ξέρετε κάποιον αγώνα να γίνεται στις 17:00 της Δευτέρας, σε εργάσιμη ημέρα; Είναι γελοίο. Ήρθαμε από διαβολοβδομάδα και παίξαμε στις 17:00. Πώς να συγκεντρωθούν οι παίκτες σου σε ένα ματς πρωταθλήματος; Βάζεις 25 και 30 εκατομμύρια επένδυση και σε βάζουν να παίξεις στις 17:00 της Δευτέρας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο Κάουνας την Παρασκευή. Εκεί γνώρισε την ήττα από τη Ζαλγκίρις και ασφαλώς το αποτέλεσμα ενόχλησε αρκετούς- το βλέπουμε και σήμερα. Τι έκανε η Λίγκα για το ματς πρωταθλήματος; Δεν υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί το βράδυ της Κυριακής , αλλά όρισε το παιχνίδι για το απόγευμα της Δευτέρας. Είχε, δηλαδή, περάσει το απαιτούμενο (για προπονητές και παίκτες) 48ωρο.

Ο Αταμάν ήθελε να δώσει ματς το βράδυ της Δευτέρας, ακριβώς στις 72 ώρες; Υπάρχει, όμως, και το ακόλουθο και ας το σκεφθεί ο συμπαθής προπονητής. Να ρίξουμε και μια ματιά στον αντίπαλο. Γιατί υποχρεώσεις στην Ευρώπη δεν έχουν μόνον οι ομάδες με τα δεκάδες εκατομμύρια στο μπάτζετ ή αν προτιμά κάποιος με τα δυσθεώρητα μπάτζετ. Εχουν και οι λεγόμενες ομάδες της «δεύτερης ταχύτητας». Ο Αρης, λοιπόν, έχει κρίσιμο ραντεβού με την Τρέντο για το Eurocup. Πότε θα διεξαχθεί αυτό το ματς; Την Τετάρτη στις 20:00. Αρα; Θα ήταν προτιμότερο για τον Αρη να παίξει βράδυ στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στη βάση του ένας Θεός ξέρει πότε; Ισως ξημερώματα Τρίτης; Μα, τότε δεν θα είχε κάθε δικαίωμα ο αντίστοιχος κόουτς του Αρη, εν προκειμένω ο καλός Γιάννης Καστρίτης, να διαμαρτυρηθεί;

Κοντολογίς, ο Αταμάν προστέθηκε στη λίστα των προπονητών που φωνάζουν για το εφετινό καλεντάρι. Με τον τρόπο του ο κάθε ένας από τους κόουτς. Το πρόγραμμα είναι βαρύ κι ασήκωτο. Άλλες ομάδες την πληρώνουν με τραυματισμούς παικτών. Ορισμένες με ήττες απρόσμενες. Το βέβαιο είναι πως τόσα παιχνίδια είναι αδύνατο να χωρέσουν στην αγωνιστική περίοδο. Αραγε, πρόκειται να το αντιληφθούν οι αρμόδιοι;

Πηγή: in.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments