Αθλητισμός

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έκανε έξαλλο τον Ομπράντοβιτς!

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έκανε έξαλλο τον Ομπράντοβιτς!

Πηγή Φωτογραφίας: [366553] EUROLEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑIΚΟΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Άξιζε τον κόπο η… κατσάδα

Φανταστείτε τον –όχι και τόσο ήρεμο κατά την διάρκεια αγώνων- Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δίνει η ομάδα του ματς για την Euroleague και να βλέπει έναν από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που κάθονται στον πάγκο να… ρίχνει κλεφτές ματιές στο κινητό του. Ο ήδη… μελιτζανί Σέρβος τεχνικός, απολύτως λογικά, γίνεται… «Τούρκος», σε μια από τις πιο σπαρταριστές ιστορίες της καριέρας του.

Βρισκόμαστε στο 2002. Χρονιά που ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στην κατάκτηση της Euroleague για 3η (από τις 6) φορά στην ιστορία του, στο έπος της Μπολόνια. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έχοντας νικήσει στον ημιτελικό με 83-75 την Μακάμπι Τελ Αβίβ, πατούν στο παρκέ του «Πάλα Μαλαγκούτι», αλλά ελάχιστοι τους θεωρούν φαβορί για τον τίτλο.

Κι αυτό διότι απέναντί τους στέκεται η οικοδέσποινα Κίντερ (πρώην Μπάκλερ, νυν Βίρτους) η οποία κυνηγά με μανία έναν ευρωπαϊκό τίτλο και πιστεύει ότι αυτή θα ήταν η μεγάλη στιγμή της. Με ρόστερ εκατομμυρίων, παίκτες όπως ο Μανού Τζινόμπιλι, ο Αντουάν Ριγκοντό, ο Ματίας Σμόντις, ο Μάρκο Γιάριτς, ο Αντόνιο Γκρέιντζερ και τον Έτορε Μεσίνα στην άκρη του πάγκου να θέλει να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στον προσωπικό «εφιάλτη» του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η ιταλική ομάδα νιώθει άτρωτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Πηγή: panathinaikos24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments