Ελλάδα

Κασσελάκης – Τάιλερ: Απόδραση στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα μαζί με τη Φάρλι

Κασσελάκης – Τάιλερ: Απόδραση στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα μαζί με τη Φάρλι

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@monikamarse)

Απόδραση στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα μαζί με τη Φάρλι για τους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, όπου γευμάτισαν.

Την πόλη της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα επισκέφτηκε, χθες Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Η επίσκεψη ήταν όπως φαίνεται ιδιωτική και επί της ουσίας ήταν μία στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

View this post on Instagram

A post shared by Μόνικα Μάρση (@monikamarse)

Κατά πληροφορίες, τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ενημερωθεί, ενώ στο πρόγραμμά του δεν υπήρχε κάποια πολιτική δραστηριότητα. Ωστόσο, εκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τάιλερ Μακμπέθ αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, ξεχωρίζουν μερικές ακόμη φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media.

Ο λόγος για μία εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα η οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Κασσελάκη και τον Τάιλερ. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα μάλιστα εμφανίζεται να πίνουν και σφηνάκια με θέα τον κάμπο των Μετεώρων.Μάλιστα η ίδια η νεαρή, ονόματι, Μόνικα Μάρση, ανήρτησε σχετικά στιγμιότυπα, όπως ένα μικρό βίντεο με λεζάντα «2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη. ❤️».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments