Πολιτική

Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες από το Χαϊδάρι: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους

Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες από το Χαϊδάρι: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους

Πηγή Φωτογραφίας: [367063] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει όσο δίκαιο κι αν είναι το αίτημά του» το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Χαϊδάρι

Στο Χαϊδάρι βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με πολίτες στο καφέ «Home». «Η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που εκφράζει τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών που απο σήμερα προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων λέγοντας ότι «ανοιχτός διάλογος γίνεται με ανοιχτούς δρόμους».

Κυριάκος Μητσοτάκης προς αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους

«Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο οσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. Όπως σημείωσε, δε, «να μην αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο και να διαδηλώνει πιο έντονα». Απευθυνόμενος στους αγρότες ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι «εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ – προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ – την τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο».

«Αλλά να το ξαναπώ: ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο οσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» κατέληξε για τους αγρότες ο πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ΝΔ το μόνο λαϊκό κόμμα που εκφράζει τις προσδοκίες όλων  

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε: «Μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που πριν έμοιαζε άπιαστο όνειρο, να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στη δυτική Αθήνα ειδικά εδώ στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης γιατί εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές, αλλά το οφείλουμε και στους νέους. Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις προσδοκίες και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments