Αθλητισμός

Βαλένθια Ολυμπιακός: Ποιοι έμειναν εκτός της λίστας Μπαρτζώκα

Βαλένθια Ολυμπιακός: Ποιοι έμειναν εκτός της λίστας Μπαρτζώκα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (8/2), στο πλαίσιο της 1ης ημέρας της 26ης αγωνιστικής της διοργάνωσης

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (8/2) με πέντε αγώνες

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (8/2), στο πλαίσιο της 1ης ημέρας της 26ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Βαλένθια – Ολυμπιακός (21:30, Novasports Prime) Η Βαλένθια δεν θα έχει τους Μπράντον Ντέιβις και Μπαμπακάρ Τουρέ. Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ολυμπιακός, το συγκινητικό post της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ για τα θύματα της Θύρας 7: “Για πάντα στις καρδιές μας”

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ξέχασε τα θύματα της Θύρας 7 και με αφορμή την 43η επέτειο μίας εκ των χειρότερων ημερών στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού ανέβασε ένα συγκινητικό post στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Η 8η Φλεβάρη παραμένει μέρα πένθους για τον Ολυμπιακό και τον ελληνικό αθλητισμό. Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν στις 8 Φεβρουαρίου 1981 χάθηκαν 21 ψυχές στην Θύρα 7 μετά την νίκη των “ερυθρόλευκων” με 6-0 επί της ΑΕΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ έδειξε ξανά ότι δεν ξεχνάει τους 21 ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους. Νωρίς το πρωί πόσταρε έτσι στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter μία συγκινητική φωτογραφία, που έγραφε πάνω “Θύρα 7, 8.2.81, Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!”, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα στα αγγλικά: “Για πάντα στις καρδιές μας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με μαύρες εμφανίσεις στο σημερινό (8/2) παιχνίδι με την Βαλένθια (21:30, Novasports Prime) λόγω της επετείου της τραγωδίας της Θύρας 7.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments