Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις – Ατομικό ο Ιωαννίδης [vid]

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις – Ατομικό ο Ιωαννίδης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πλέον ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επικείμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (11/2, 17:00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τους Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν θεραπεία, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πλέον ξεκίνησε την προετοιμασία του για το επικείμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (11/2, 17:00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ–Μπράουν. Στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» για να δει από κοντά την προπόνηση βρέθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό που απόλαυσαν, έπειτα από την επικράτησή τους στο ντέρμπι «αιωνίων».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Την προπόνηση παρακολούθησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments