Αθλητισμός

Μπαρτζώκας: «Η συμπαγής άμυνά μας ήταν το κλειδί – Στόχος τα πλέι-οφ της Euroleague»

Μπαρτζώκας: «Η συμπαγής άμυνά μας ήταν το κλειδί – Στόχος τα πλέι-οφ της Euroleague»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE 2023-2024 / ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΣΦΠ//eurokinissi

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, η οποία ήταν το κλειδί για την νίκη επί της Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Βαλένθια με σκορ 78-65, πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική του νίκη και παρέμεινε στην 7η θέση με ρεκόρ 15-11, μία μόλις νίκη μακριά από την 6η Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτησε των Ερυθρόλευκων τόνισε ότι η συμπαγής άμυνα της ομάδας του ήταν το στοιχείο κλειδί για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρώτη του φετινή νίκη επί ισπανικού εδάφους. Παράλληλα στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι στόχος είναι η είσοδος στα πλέι-οφ της Euroleague.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πάρα πολύ συμπαγής η άμυνά μας και αυτό ήταν το κλειδί. Προηγούμασταν σε όλο το παιχνίδι και περιμέναμε την αντίδραση της Βαλένθια, περιμέναμε προσαρμογές και αυτές ήρθαν. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα ειδικά πάνω στον Τζόουνς γιατί αυτό ξέραμε ότι είναι το κλειδί.

Δεν είναι το ζήτημα ότι πήραμε τη διαφορά, η Βαλένθια είχε μια νίκη λιγότερη από εμάς, παίζουμε κόντρα σε όλους και κοιτάμε τη δική μας δουλειά και όπως είπε και πριν τον αγώνα θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους».

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για εμάς, δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στη Φοντέτα, ειδικά με το μομέντουμ που είχε η Βαλένθια αυτή την περίοδο. Παίζει με αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να μείνουμε στο πλάνο μας, έπρεπε να παίξουμε άμυνα και παίξαμε. Στην τρίτη περίοδο η Βαλένθια έβαλε εννέα πόντους και την ίδια στιγμή είχαμε προσαρμοστεί στον Κρις Τζόουνς γιατί τον είχαμε χαρακτηρίσει παίκτη-κλειδί.

Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς, έχουμε ακόμη οκτώ αγώνες και θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα play-offs που είναι ο πρώτος και ο μοναδικός μας στόχος στη σεζόν στη EuroLeague. Στο +15 μας έκλεψαν τρεις μπάλες, είχαμε τρεις κακές αποφάσεις και μας έβαλαν έξι σερί πόντους στον αιφνιδιασμό. Είπαμε ότι πρέπει να προσέξουμε τη μπάλα, ειδικά από τη στιγμή που η Βαλένθια δεν είχε υπομονή. Έπρεπε να πάρουμε ασφαλείς αποφάσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments