Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σαββίδης και Λουτσέσκου έστειλαν μήνυμα στους πάντες!

ΠΑΟΚ: Σαββίδης και Λουτσέσκου έστειλαν μήνυμα στους πάντες!

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Ο ιδιοκτήτης του δικεφάλου του Βορρά είχε μιλήσει και συμφωνήσει από τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων με τον Ρουμάνο προπονητή για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μετά την υπογραφή του συμβολαίου τα είπαν ξανά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 και μετά την υπογραφή και την ανακοίνωση είχε συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη, με την ΠΑΕ να ανεβάζει τη σχετική φωτογραφία στα social media γράφοντας «συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά…».

Ο ιδιοκτήτης του δικεφάλου του Βορρά είχε μιλήσει και συμφωνήσει από τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων με τον Ρουμάνο προπονητή για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μετά την υπογραφή του συμβολαίου τα είπαν ξανά.

Μια συνομιλία, από την οποία προέκυψε και η φωτογραφία που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η ΠΑΕ, συνοδεύοντάς τη από το εξής μήνυμα: «Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά…».

Σε ό,τι αφορά τον Λουτσέσκου, σχολιάζοντας την ανανέωση του συμβολαίου είπε πως «είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων και ζωής. Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο και με τον κ.Σαββίδη. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments