Αθλητισμός

Αποφασισμένος ο Αταμάν! Την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ θα τη δείτε στο Final 4

Αποφασισμένος ο Αταμάν! Την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ θα τη δείτε στο Final 4

Πηγή Φωτογραφίας: Ergin Ataman, head coach of Panathinaikos, gestures during theTurkish Airlines EuroLeague, regular season round 19, basketball match played between Valencia Basket and Panathinaikos AKTOR Athens at Fuente de San Luis pavilion on January 5, 2024, in Valencia, Spain.

Αποφασισμένος να... μεταφέρει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο Final 4 του Βερολίνου, δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας σε τουρκικό Μέσο ενημέρωσης!

Άλλη μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην Τουρκία ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ενγκίν Αταμάν με την υπόσχεση πως θα πάει τον Παναθηναϊκό στο Final 4 του Βερολίνου!

Ο Αταμάν μίλησε στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «S Sport» που έχει τα δικαιώματα της Euroleague στη γείτονα και αρχικά αστειεύτηκε έχοντας δίπλα τον γιο του. «Φέτος κάναμε πολλές μεταγραφές, όμως η πιο δύσκολη ήταν αυτή του Σαρπ (σ.σ. γιος του)». Για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στα συνεχόμενα sold out που κάνει ο Παναθηναϊκός στη διοργάνωση που κάνει ο Παναθηναϊκός και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο ΟΑΚΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

«Με δεδομένη την πορεία μας τόσο στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε νικήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό όσο και με τις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιουργούν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα», επισήμανε ο Αταμάν για να μιλήσει στη συνέχεια για το ματς με τη Φενέρ.

«Κόντρα στη Φενέρ δεν παίξαμε καλά. Η Φενέρ είχε καλή τακτική, αλλά και εμείς βρήκαμε λύσεις στην άμυνα και με τον Καλαϊτζάκη σε κάποιες επιθέσεις και πήραμε μία σημαντική νίκη», επισήμανε ο Αταμάν. «Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχουμε απουσίες, όπως είναι ο Σλούκας, αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα στο ροτέισον, αλλά βρίσκουμε λύσεις», συμπλήρωσε ο Τούρκος για να αστειευτεί ξανά με τον γιο του, Σαρπ που μετά το τέλος του ματς το έσταξε από τα τρίποντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments