Αθλητισμός

Πανσερραϊκός Παναθηναϊκός: Πέρασε από τις Σέρρες με περίπατο [0-3]

Πανσερραϊκός Παναθηναϊκός: Πέρασε από τις Σέρρες με περίπατο [0-3]

Πηγή Φωτογραφίας: [367177] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με τους Βέρμπιτς και Παλάσιος να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και με τον Γερεμέγεφ να μπαίνει ως αλλαγή στο 89′ και να βρίσκει δίχτυα στο 91′, ο Παναθηναϊκός πέρασε με 3-0

Με τους Βέρμπιτς και Παλάσιος να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και με τον Γερεμέγεφ να μπαίνει ως αλλαγή στο 89′ και να βρίσκει δίχτυα στο 91′, ο Παναθηναϊκός πέρασε με 3-0 από την έδρα του Πανσερραϊκού για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League και περιμένει το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε οκτώ αλλαγές στην 11άδα των Πράσινων σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι αλλά αυτό, όπως αποδείχθηκε, δεν τους επηρέασε καθόλου. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και χρειάστηκαν μόλις 8 λεπτά τελικά για να ανοίξουν το σκορ: Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπερνάρ, κεφαλιά του Βέρμπιτς και η μπάλα δοκάρι και μέσα για το 0-1.

Ο Παναθηναϊκός πήρε, επομένως, από νωρίς το προβάδισμα και στο 20′ θα μπορούσε να το διευρύνει με την πολύ καλή ευκαιρία του Βιλένα που πάτησε περιοχή από δεξιά, μετά την πάσα του Μπερνάρ, αστοχώντας τελικά με το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε. Μικρό το κακό, όμως, για τους Πράσινους από τη στιγμή που το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Διαμαντής (25’ λ.τρ. Σοφιανός), Στάικος (8, Ουεντραόγκο (46’ Πεταυράκης), Μορέιρα, Ουάρντα, Τομάς (69’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς (69’ Μπετανκόρ).

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ακαϊντίν, Ούγκο, Χουάνκαρ, Ζέκα, Βιλένα (89’ Μαντσίνι), Παλάσιος (84’ Λημνιός), Μπερνάρ (84’ Σένκεφελντ), Βέρμπιτς (57’ Κώτσιρας), Σπόραρ (89’ Γερεμέγεφ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments