Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Γκέλα με την προτελευταία Γρανάδα [3-3]

Μπαρτσελόνα: Γκέλα με την προτελευταία Γρανάδα [3-3]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram barcelona fc, Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε μόλις στο 14′ με το πλασέ του Γιαμάλ από κοντά. Στη συνέχεια έριξε ρυθμό με αποτέλεσμα η Γρανάδα να κερδίσει μέτρα και να απειλήσει με τον Μελέντο. Στο 41′ ο Χόνγκλα απέκρουσε στη γραμμή την προσπάθεια του Λεβαντόφσκι και 2 λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 με φοβερό σουτ του Ρίκαρντ στην κίνηση.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε μόλις στο 14′ με το πλασέ του Γιαμάλ από κοντά

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε μόλις στο 14′ με το πλασέ του Γιαμάλ από κοντά. Στη συνέχεια έριξε ρυθμό με αποτέλεσμα η Γρανάδα να κερδίσει μέτρα και να απειλήσει με τον Μελέντο. Στο 41′ ο Χόνγκλα απέκρουσε στη γραμμή την προσπάθεια του Λεβαντόφσκι και 2 λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 με φοβερό σουτ του Ρίκαρντ στην κίνηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Barcelona (@fcbarcelona)

Στο δεύτερο μέρος Λεβαντόφσκι και Πελίστρι έχασαν από μία ευκαιρία μέχρι να γίνει ροντέο το ματς από το 60′ και μετά. Η Γρανάδα σε αυτό το λεπτό βρήκε το 1-2 με τον Πελίστρι για να έρθει η ισοφάριση στο 63′ με τον Λεβαντόφσκι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 66′ με τον αρχηγό τους, η κεφαλιά του οποίου βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τερ Στέγκεν άθελά του την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το τελικό 3-3 θα έρθει στο 80′ με το πείσμα του Γιαμάλ να κυνηγήσει μια χαμένη μπάλα και στη συνέχεια να κάνει ένα καταπληκτικό αριστερό για την ισοφάριση.

Η Γρανάδα πήρε μικρή ανάσα ανεβαίνοντας στους 13 βαθμούς ενώ η Μπαρτσελόνα μείωσε στους 5 από τη δεύτερη Τζιρόνα σύμφωνα με το novasports.gr

Πηγή: novasports.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments