Ελλάδα

Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τη μοτοσικλέτα των βομβιστών στο υπουργείο Εργασίας

Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τη μοτοσικλέτα των βομβιστών στο υπουργείο Εργασίας

Πηγή Φωτογραφίας: [366979] ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Η μοτοσυκλέτα την οποία οι δράστες χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής μετά τη βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας εντόπισε η Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, και είναι κλεμμένη. Οι Αρχές ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ενώ η περιοχή τέθηκε υπό επιτήρηση μετά τον εντοπισμό της μηχανής ώστε να δουν εάν θα πήγαινε κάποιος να την πάρει.

Στη συνέχεια, η μοτοσυκλέτα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου αναζητούνται αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης από κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

Βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας: Θα γίνει σύγκριση με το αποτύπωμα που εντοπίστηκε στη βόμβα που τοποθετήθηκε στην έδρα των ΜΑΤ

Εφόσον βρεθεί οποιοδήποτε αποτύπωμα θα αντιπαραβληθεί με το «ορφανό» αποτύπωμα που είχε εντοπισθεί στη βόμβα η οποία είχε τοποθετηθεί κοντά στην έδρα των ΜΑΤ στου Γουδή.

Ωστόσο, στην Αντιτρομοκρατική επικρατεί συναγερμός και ανησυχία αφού πέρα από το τηλεφώνημα ανάληψης ευθύνης για τη βόμβα στο υπουργείο Εργασίας από την «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα» δεν υπάρχει ακόμη προκήρυξη- στο παρελθόν οργανώσεις δεν έστελναν προκηρύξεις αν σκόπευαν να κάνουν κι άλλο χτύπημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments