Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: H αποστολή του δικέφαλου για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: H αποστολή του δικέφαλου για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης (13/2) και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας (Τετάρτη 14/2, 19:30), στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης (13/2) και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας (Τετάρτη 14/2, 19:30), στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο Ρουμάνος προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Ο 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στην αποστολή επιστρέφει ο Γιάννης Μιχαηλίδης που απουσίασε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και ο Στέφανος Τζίμας. Αντίθετα, έμειναν εκτός οι Ίβαν Νάσμπεργκ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζόαν Σάστρε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments