Αθλητισμός

Παρί – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Εμπαπέ και Μπαρκολά έδωσαν τη νίκη στους Παριζιάνους [2-0]

Παρί – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Εμπαπέ και Μπαρκολά έδωσαν τη νίκη στους Παριζιάνους [2-0]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram psg, Κάποιες στημένες φάσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ ένα μακρινό σουτ του Μίκελ Μερίνο στο 45' κατέληξε στο πάνω μέρος του δοκαριού του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Μπράντλεϊ Μπαρκολά άργησαν αλλά βρήκαν γκολ για την Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε τον δρόμο και ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά πέτυχε το “παρθενικό” τέρμα του στη διοργάνωση για τους Παριζιάνους που στηρίχθηκαν στη διαφορά ποιότητας.

Κάποιες στημένες φάσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ ένα μακρινό σουτ του Μίκελ Μερίνο στο 45′ κατέληξε στο πάνω μέρος του δοκαριού του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Saint-Germain (@psg)

Το 2ο μέρος άρχισε με τους Βάσκους να προσπαθούν να βρουν γκολ από κόρνερ, αλλά την Παρί να ανεβάζει στροφές και να δικαιώνεται. Ο Μπαρκολά με τα σόλο του από αριστερά, άρχισε να αναστατώνει την άμυνα των φιλοξενουμένων, ενώ ο Εμπαπέ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

  • ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακιμί, Ντανίλο (72′ Ερναντέζ), Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Ζαΐρ-Εμερί, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (83′ Κολό Μουανί), Εμπαπέ, Μπαρκολά (72′ Ασένσιο)
  • ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν (78′ Πατσέκο), Γκαλάν (88′ Ολασαγκάστι), Μέντεθ (79′ Τουριέντες), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Κούμπο, Σίλβα (79′ Σαντίκ), Μπαρενετσέα (66′ Ζαχαριάν)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments