Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@stikoudikaterin)

Τι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της «ανέβασε» η Κατερίνα Στικούδη μέσα από το μαιευτήριο. Η τρισευτυχισμένη μητέρα απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με τον νέο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, από τον λατρεμένο της σύντροφο, τον […]

Τι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της «ανέβασε» η Κατερίνα Στικούδη μέσα από το μαιευτήριο. Η τρισευτυχισμένη μητέρα απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με τον νέο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, από τον λατρεμένο της σύντροφο, τον Βαγγέλη Σερίφη.

Το ζευγάρι, που το 2021 απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον μικρό Βύρωνα, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου υποδέχτηκε στον κόσμο και τον δεύτερο γιο του, που θα πάρει το όνομα Νικόλας, όπως είναι και το όνομα του πατέρα της Κατερίνας Στικούδη.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Η εκρηκτική performer, που παραμένει στο μαιευτήριο, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, με τον νεογέννητο γιο της, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο. Ένα μεγάλο ”ευχαριστώ” για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του νοσοκομείου και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη

 Κατερίνα Στικούδη: «Γέννησα πολύ γρήγορα, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου»

«Γερός, μεγάλος, μια χαρά. Καμία σχέση με τον προηγούμενο τοκετό, γέννησα πολύ γρήγορα. Έχω ζήσει τα δυο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα, και μια πάρα πολύ εύκολη γέννα τώρα με τον Νίκο. Μέσα σε 2,5 ωρίτσες είχαμε τελειώσει. Θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του μπαμπά μου. Ο Βύρωνας ξέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι, που θα πρέπει να τον πλύνουμε, να τον φροντίσουμε, να τον ταϊσουμε. Η θεωρία όμως από την πράξη, έχει μια απόσταση.

Είμαι πάρα πολύ καλά. Δε κουράστηκα καθόλου, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Ήταν όλοι δίπλα μου, ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη, οπότε κι εγώ τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Δεν έκανα καισαρική, σε καμία από τις δυο γέννες. Κάθε γέννα, η κάθε γυναίκα τη βιώνει διαφορετικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments