Πολιτική

Μαρινάκης: Ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που δίνει δικαιώματα στους πολίτες

Μαρινάκης: Ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που δίνει δικαιώματα στους πολίτες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το νομοσχέδιο πέρασε με τις ψήφους πολλών κομμάτων και αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για τη Δημοκρατία», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Το νομοσχέδιο πέρασε με τις ψήφους πολλών κομμάτων και αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για τη Δημοκρατία, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο που δίνει δικαιώματα στους πολίτες. Αφορά την ισότητα στον πολιτικό γάμο και προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών. Θα ενισχυθεί η παραδοσιακή οικογένεια από όλες τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, αλλά και μετά από τη χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου. Το νομοσχέδιο πέρασε με τις ψήφους πολλών κομμάτων και αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για τη Δημοκρατία», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μιλώντας στο Open ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι το γεγονός πως το νομοσχέδιο πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή και πως οι προωθούμενες διατάξεις εξασφάλισαν ευρύτατη στήριξη πέντε κοινοβουλευτικών ομάδων πιστώνεται ως μια μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη πάνω σε ένα θέμα το οποίο πριν από μερικά χρόνια αποτελούσε «ταμπού» για την ελληνική κοινωνία.

Για τους βουλευτές της ΝΔ που δεν ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου σχολίασε πως ο αριθμός των διαφωνούντων (σ.σ. 51 τον αριθμό) δεν προκαλεί πρόβλημα. «Η ΝΔ βγαίνει πιο ενωμένη από ποτέ. Θωρακίζει τον εσωκομματικό διάλογο και παράλληλα πρωταγωνιστεί σε μια δυνατή μεταρρύθμιση. Και παρά τις διάφορες απόψεις που ακούστηκαν δεν υπάρχει καμιά αμφισβήτηση στην κυβέρνηση».

Στο ερώτημα αν υπάρχουν άλλα περιθώρια από την κυβέρνηση για νέα μέτρα  ενίσχυσης στους αγρότες, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε: «Τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι αυτά. Η παρέμβαση για το ρεύμα είναι γενναία. Σημαντική είναι και η τρίτη συνεχόμενη καταβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο» και συνέχισε για το συλλαλητήριο που οργανώνεται:

«Υπάρχει νομοθεσία για τις πορείες. Ο πολίτης έχει δικαίωμα για διαμαρτυρία. Ωστόσο, ο νόμος είναι πάνω από όλους. Δεν θέλουμε να συγκρουστούμε με κανέναν. Οι αγρότες έχουν πάρει πολλά από την κυβέρνηση. Και ο πιο επικριτικός αναγνωρίζει πως έχουν γίνει πολλά βήματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments