Ελλάδα

Έφοδος της ΟΠΚΕ στα λαγούμια των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία – Προσήχθη ο 47χρονος

Έφοδος της ΟΠΚΕ στα λαγούμια των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία – Προσήχθη ο 47χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ,Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο σημείο βρίσκεται δικαστικός λειτουργός και κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ πρόκειται να δουν τις συνθήκες διαβίωσης των τεσσάρων ανήλικων παιδιών

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο σημείο βρίσκεται δικαστικός λειτουργός και κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ πρόκειται να δουν τις συνθήκες διαβίωσης των τεσσάρων ανήλικων παιδιών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας στα λαγούμια των «παλαιοχριστιανών» σε ορεινή περιοχή της Κορινθίας, έπειτα από και την εισαγγελική έρευνα που προέκυψε έπειτα από στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο σημείο βρίσκεται δικαστικός λειτουργός και κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ πρόκειται να δουν τις συνθήκες διαβίωσης των τεσσάρων ανήλικων παιδιών και να τα απομακρύνουν από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ επιχείρησαν στα παραπήγματα προκειμένου να προσαγάγουν τον 47χρονο άνδρα. 

Στην εκπομπή «Δεκατιανοί» η Ιωάννα Μάνδρου μετέφερε τα εξής: «Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από τις εισαγγελικές αρχές, η αστυνομία βρήκε μόνο τον πατέρα, τον επικεφαλής της ομάδας και μόνο το 15χρονο παιδί.  

Ο ίδιος έχει ισχυριστεί στις εισαγγελικές αρχές ότι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα τρία παιδιά και η σύζυγος έχουν φύγει για ασφαλέστερο σημείο χωρίς να το κατονομάσει. Γίνεται παράλληλη έρευνα σε περιοχή της Λαμίας».

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς και να πάνε σε κοινωνικές δομές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments