Διεθνή

«Καμπανάκι» Ερντογάν: Αν υπάρχουμε εμείς θα έχετε αέριο – Αν όχι, δεν θα έχετε

«Καμπανάκι» Ερντογάν: Αν υπάρχουμε εμείς θα έχετε αέριο – Αν όχι, δεν θα έχετε

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,«Φιρμάνι» στους πολίτες της Τουρκίας με στόχο να ψηφίσουν τους δικούς του υποψηφίους έστειλε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου.

Στο 300% ο πληθωρισμός σε είδη διατροφής στην Τουρκία

«Φιρμάνι» στους πολίτες της Τουρκίας με στόχο να ψηφίσουν τους δικούς του υποψηφίους έστειλε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου.

«Μην με παρεξηγήσετε που μιλάω ξεκάθαρα, αλλά ένας μεγάλος δήμος, που δεν είναι δικός μας, πώς θα καταφέρει να φέρει το φυσικό αέριο; Aν είμαστε εμείς, θα υπάρχει το φυσικό αέριο. Αν δεν υπάρχουμε εμείς, δεν υπάρχει και το αέριο» επισήμανε ο πρόεδρος της Τουρκίας, όπως μετέδωσε τη Δευτέρα ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

«Αν η κεντρική διοίκηση με την αυτοδιοίκηση δεν δώσουν χέρι με χέρι, τότε σε εκείνη την περιοχή δεν θα πάνε οι υπηρεσίες. Ήρθε καμία υπηρεσία στην πόλη του Χατάι;» πρόσθεσε.

«O Eρντογάν δεν έχει τη βέργα κάτω από το γραφείο του, την κρατάει στο χέρι και απειλεί με τη βέργα, κάνοντας περιοδείες σε όλες τις πόλεις» σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος Deva, και άλλοτε συνεργάτης του Ερντογάν, Αλί Μπαμπατζάν.

Στο μεταξύ, το 300% έχει φθάσει ο πραγματικός πληθωρισμός σε πολλά είδη διατροφής στη γείτονα.

Όπως σχολίασε η παρουσιάστρια του τηλεοπτικού δικτύου Sozcu TV: «Ένα πακέτο για τη νηστεία του Ραμαζανιού με 21 προϊόντα, που πέρυσι κόστιζε 189 λίρες, το 2024 κοστίζει 950 λίρες.. . Κούτα με 24 προϊόντα κόστιζε 269 λίρες, φέτος κοστίζει 1300 λίρες! Ο Θεός να βοηθήσει όσους θελήσουν να τα αγοράσoυν, για να βοηθήσουν τον κόσμο. Για παράδειγμα, το 2023 το ηλιέλαιο κόστισε 19 λίρες, φέτος έφτασε τις 69 λίρες. Ένα κιλό ρύζι, 17 λίρες το 2023, φέτος έφτασε τις 68 λίρες! Το αλεύρι από τις 9 λίρες εκτοξεύθηκε στις 33 λίρες και ένας κύβος ζάχαρης από τις 11 λίρες έφτασε στις 26 λίρες».

«Σκεφτείτε ότι όλα αυτά τα προϊόντα είναι και σε χαμηλότερες τιμές, καθώς γίνονται ειδικά για την περίοδο της νηστείας. Αν αυτές είναι οι ειδικές τιμές, σκεφτείτε τι ζει ο λαός στις λαϊκές και στα σουπερ μάρκετ» τόνισε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments